Contract de cesiune exclusiva a drepturilor de autor si conexe - STUDIO 20

De cateva zile , e plin pe toate forumurile de discutii despre videochat cu cardurile payoneer  sau firstchoice pay . Aceste carduri sunt blocate complet si iremediabil, deci daca esti model la videochat si ai carduri la payoneer , ai ramas fara bani !

de ce patronii de videochat livreaza banii modelelor in firstchoice pay sau payoneer? pentru ca NU POT FI URMARITI! Ideea e ca baietii destepti nu patesc aboslut nimic daca vine cineva sa ii intrebe de sanatate . de ce? MOdelele sunt direct raspunzatoare de tot ce se intampla cu acei bani , ele sunt cele care trebuie sa plateasca taxe si impozite pe acei bani , ele sunt cei care trebuie sa declare veniturile alea.

Evident ca nimeni nu declara nimic , nimeni nu plateste taxe si impozite , ca traim in Romania si merge si asa!!!

Chiar daca ei zic sus si tare ca este un domeniu legal , ca modelele de videochat lucreaza legal, lucrurile nu sunt deloc asa! Cand am lucrat la Studio 20 mi-au dat CONTRACT DE CESIUNE EXCLUSIVA A DREPTURILOR DE AUTOR SI CONEXE (partile contractului: SC 20 INTERNATIONAL ONLINE SERVICES SRL si eu, pers fizica)

Obiectul contractului: cedentul va cesiona in mod exclusiv catre cesionar drepturile sale de autor si conexe, pentru operele pe care le va realiza si/sau interpreta in baza prezentului contract, personal, prin angajatii si colaboratorii sai . Atentie ! In paranteza scrie : filme, inregistrari video, inclusiv scenariul, regia si scenografia ) - cu alte cuvinte ei au DREPTUL ASUPRA POZELOR TALE , FILMULETE de pe site-uri si asa mai departe !!! (asa ca ce a spus o fata intr-un comentariu ca a primit amenintatri de la Mugur ca o sa ii apara toate pozele pe site-uri din Romania , sta in picioare)

Angajati-va intr-un loc cinstit!!!!!!!!! NU VIDEOCHAT!!!!!



Comments

  1. pot sa iti dau eu un contract facut ca la carte, marca studio 20 ;) eu am vrut sa ii dau in judecata, dar vorbele avocatului au fost fix astea: contractul de munca e atat de bine facut pentru ei si atat de interpretabil, incat te sfatuiesc sa nu ii dai in judecata.
    de aici, intelegeti voi ce vreti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wtf??? Are you serious? Ce avocat e ala car ti-a zis tie asa?
      Da, contractul e o mizerie, e facut “la misto”, e extrem de interpretabil, dar in favoarea ta, in sensul ca orice judecator intelege cat e de la limita legalitatii activitatea studiourilor si ti-ar da tie castig de cauza. Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc.
      Cel mai bun lucru pe care ai putea sa il faci pt tine este sa ii dai in judecata ( pe studio20 si pe mugur implicit), doar ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare pt ca avocata lui (o tanara fara prea mare experienta) trage de timp cat poate de mult si cum poate.
      E doar o mizerie de brain wash cum ca studioul e puternic si face Mugur ce vrea ca are bani si e Dumnezeu si are o armata de avocati in spate! NU ARE NIMIC! Are doar tupeu nesimtit sa ameninte si sa opteasca banii fetelor care au muncit pt el.

      Delete
    2. Vreau si eu sa vorbesc cu una din voi daca va mai uitati pe blog.

      Delete
  2. Ma intreb ca un baiat :) cum de nu a reusit sa inchida spatiul asta:)). De vreun an ma tot intreb. Il stiam potent ;).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toata lumea crede ca e “potent”... pt ca asa imagine a implementat el in mintea oamenilor. E de fapt NIMIC, e o MIZERIE de om, cu cel mai urat caracter posibil si care nu face altceva decat sa fure si sa minta si sa ameninte.
      Nu a inchis blogul asta pentru ca NU POATE!

      Delete
    2. Mugur, potent? Sorry...???? :)))))))

      Delete
  3. de ce nu mai scrii? Ti-e frica? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. FRICA de ce sau sa ce ? Nu imi e frica de nimic , ca altfel nu scriam de la inceput pe blogul asta . Mu am mai scris pentru ca consider ca am scris tot ce voiam sa scriu ! Daca mai aveti voi completari , scrieti!!!

      Delete
  4. Contractele facute de Studio20... atat studiourile lui Mugur, cat si francizele sunt extrem de abuzive. Mai nou, ei schimba firma o data pe an. Adica inchid firma ca sa se “stearga” toate magariile din contabilitate si deschid alta noua... procedura asta fiind facuta anual. Vorbind de ilegalitati, contractele fetelor (mai ales celor din Brasov) sunt foarte stufoase si pline de clauze abuzive... am avut un avocat care a studiat un contract al unei fete din Brasov si a ramas socat cand a vazut in ce mod nesimtit a fost creat contractul ala... special ca fata aia cand pleaca sa plece cu mana in buzunar, fara bani, fara dreptul de a mai lucra ... nu mai spunde faptul ca ei isi “rezerva” dreptul de a face ce vor muschii lor cu pozele voastre (mai ales cu cele nud si cu filmuletele cu voi si cu ce v-au mai filmat ei prin privat... le urca peste tot si fac bani cu ele chiar si dupa ce voi ati plecat de la studio... e normal? E legal?
    E fix ceea ce semnati....


    Cititi contractul inainte, cititi-l cu un avocat... costa 50-100 de lei sa va intalniti cu un avocat si sa studieze exact contractul si sa va spuna mura in gura in ce situatie va aflati.
    Faceti asta inainte sa ii anuntati ca plecati... e spre binele vostru.
    Intalniti-va cu un avocat cu experienta in domeniu... va pot recomanda unul cu experienta vasta cu Studio20 pe adresa de email ceva708@yahoo.com.. e din Bucuresti.

    ReplyDelete
  5. Foarte mare dreptate ai în tot ce ai scris mai sus. Când nu ai experiență în domeniu, totul pare roz și minunat dar nu este așa.
    Naivitatea și lipsa de informație costă, asta am invățat de propria piele după ce m-am trezit cu multe datorii la stat.
    Dacă aș fi citit sau văzut blogul ăsta acum 4 ani, nu aș fi fost niciodată în situația asta.
    Acum sunt deja și nu pot decât să trag un semnal de alarmă .
    Când plecați sau vă angajați la un studio, tot timpul verificați situația voastră cu impozitele la stat.
    În 2019 este o mare problemă și plătesți inzecit la stat. Cu ANAFUL nu te joci, si mai devreme sau mai târziu tot plătești ce datorezi la ei.
    Vă pot sta și eu la dispoziție cu informații, doar vreau să ajut alte fete care să ju fie prostite cu "iluzii" și minciuni, indiferent studio .
    STUDIO 20 ESTE O EXPERIENTĂ ATÂT DE URÂTĂ ÎNCÂT NU VREAU SĂ O MAI REPETE NIMENI ALTCINEVA

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.forumvideochat.com/forum/despre-videochat/discutii-generale/39829-venituri-care-nu-sunt-declarate-la-un-studio-de-videochat

      Delete
    2. eu nu am pucrat niciodata la acest studio dar am lucrat la rich girls studio din Bucuresti si ei nu au gost ok. Nu mi.au platit taxele la stat pt ca n.am stat un an la ei si am lucrat foar 4 luni si nu prea faceam bani , ideea este ca imi este foarte frica de anaf si nu mai am liniste si sunt intr o depresie .Ei mai lucrau cu paxum deci banii ii primeam in contul de paxum iar in perioada aceea aveam cardul contul de paxum era atasat de cardul romanesc ing pana venea cardul de paxum ca in cardul de ing imi virau banii. Mie imi este teama ca ei sa nu imi fi facut inca un alt cont pentru o alta platforma inafara de cel de paxum . Ce sa fac sunt ingrozita...

      Delete
  6. eu nu am pucrat niciodata la acest studio dar am lucrat la rich girls studio din Bucuresti si ei nu au gost ok. Nu mi.au platit taxele la stat pt ca n.am stat un an la ei si am lucrat foar 4 luni si nu prea faceam bani , ideea este ca imi este foarte frica de anaf si nu mai am liniste si sunt intr o depresie .Ei mai lucrau cu paxum deci banii ii primeam in contul de paxum iar in perioada aceea aveam cardul contul de paxum era atasat de cardul romanesc ing pana venea cardul de paxum ca in cardul de ing imi virau banii. Mie imi este teama ca ei sa nu imi fi facut inca un alt cont pentru o alta platforma inafara de cel de paxum . Ce sa fac sunt ingrozita...

    ReplyDelete
  7. Si eu am lucrat la 2 studiouri 20 ca traineri si la multe alte studiouri "de top" toate sunt ilegale dau contracte false si fura bani de la modele si toti. Daca vreti sa aflati mai multe, inclusiv tu , cea care a creat blogul, va invit sa aruncati un ochi si pe site ul asta . Daca are cineva vreo intrebare de orice tip despre videochat sau vreo problema cu vreun studio nu ezitati sa ma contactati pe mine sau cineva din echipa mea pe sit eul respectiv http://videochat.co.ro/studiourile-de-videochat/

    ReplyDelete
  8. Cat despre articolul ala din "forum videochat " pe care l-ai postat mai sus .Permite-mi sa-ti explic tie si tutror adevarul despre acel subiect si mafia care se ascunde in tot acest domeniu. Acel artoicol a fost modificat de catre Lucky Studio (Charm Group), si eu am fost banat dupa ce am zis adevarul despre studiouri pe acel forum. Iata aici tot adevarul http://videochat.co.ro/adevarul-despre-forumvideochat/

    ReplyDelete
  9. Cine imi poate spune cu ce site-uri a mai lucrat Studio 20 inainte de a deveni studio exclusiv Jasmin?

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts