Contract de cesiune exclusiva a drepturilor de autor si conexe - STUDIO 20

De cateva zile , e plin pe toate forumurile de discutii despre videochat cu cardurile payoneer  sau firstchoice pay . Aceste carduri sunt blocate complet si iremediabil, deci daca esti model la videochat si ai carduri la payoneer , ai ramas fara bani !

de ce patronii de videochat livreaza banii modelelor in firstchoice pay sau payoneer? pentru ca NU POT FI URMARITI! Ideea e ca baietii destepti nu patesc aboslut nimic daca vine cineva sa ii intrebe de sanatate . de ce? MOdelele sunt direct raspunzatoare de tot ce se intampla cu acei bani , ele sunt cele care trebuie sa plateasca taxe si impozite pe acei bani , ele sunt cei care trebuie sa declare veniturile alea.

Evident ca nimeni nu declara nimic , nimeni nu plateste taxe si impozite , ca traim in Romania si merge si asa!!!

Chiar daca ei zic sus si tare ca este un domeniu legal , ca modelele de videochat lucreaza legal, lucrurile nu sunt deloc asa! Cand am lucrat la Studio 20 mi-au dat CONTRACT DE CESIUNE EXCLUSIVA A DREPTURILOR DE AUTOR SI CONEXE (partile contractului: SC 20 INTERNATIONAL ONLINE SERVICES SRL si eu, pers fizica)

Obiectul contractului: cedentul va cesiona in mod exclusiv catre cesionar drepturile sale de autor si conexe, pentru operele pe care le va realiza si/sau interpreta in baza prezentului contract, personal, prin angajatii si colaboratorii sai . Atentie ! In paranteza scrie : filme, inregistrari video, inclusiv scenariul, regia si scenografia ) - cu alte cuvinte ei au DREPTUL ASUPRA POZELOR TALE , FILMULETE de pe site-uri si asa mai departe !!! (asa ca ce a spus o fata intr-un comentariu ca a primit amenintatri de la Mugur ca o sa ii apara toate pozele pe site-uri din Romania , sta in picioare)

Angajati-va intr-un loc cinstit!!!!!!!!! NU VIDEOCHAT!!!!!Comments

  1. pot sa iti dau eu un contract facut ca la carte, marca studio 20 ;) eu am vrut sa ii dau in judecata, dar vorbele avocatului au fost fix astea: contractul de munca e atat de bine facut pentru ei si atat de interpretabil, incat te sfatuiesc sa nu ii dai in judecata.
    de aici, intelegeti voi ce vreti!

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts