Cel mai bun studio de videochat

Nu, nu le stiu pe toate si nu stiu care este cel mai bun studio de videochat dar stiu sigur care NU este: Studio de videochat Studio 20. Puteti sa ma faceti in fel si chip, chiar nu ma intereseaza, este parerea mea si mi o sustin.
Despre cel mai bun studio de videochat .... Fetelor, cu toate ajungem sa facem videochat pentru bani, asta e clar, dar daca tot o facem, haideti sa NU mergem acolo unde suntem mintite si unde nu ne sunt respectate dorintele. Pana la urma, muncim pentru noi, nu ca sa imbogatim pe altii!!!! 
Cel mai bun studio de videochat nu are 4 camere, daar cel mai bun studio de videochat nu este neaparat cel cu cei mai multi metri patrati.
Cel mai bun studio de videochat este cel despre care modelele de videochat vorbesc numai lucruri pozitive. La cel mai bun studio de videochat te duci zambind la munca! In cel mai bun studio de videochat ai program flexibil, poti sa iesi in pauza cand simti nevoia sa iesi in pauza si poti sa mergi la baie cand ai nevoie!
Experienta mea cu Studio 20 a fost una pe care nu o doresc nimanui sa i se intample nici in domeniul videochatului si nici in alte domenii. 

Comments

  1. Te astept si pe tine la cel mai bun studio din Bucuresti. www.pritti.ro.

    ReplyDelete
  2. Tu despre care studio 20 vorbesti? Ca sunt mai multe, specifica sa stim

    ReplyDelete
  3. Www.studio-21.ro

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts