studio20


primesc din ce in ce mai multe mesaje de la voi, dar nu va mai fie frica si comentati aici plz!!!!!! eu nu vreau sa supar pe nimeni cu blogu asta si nici sa imi pun pe cineva in cap dar pur si simplu vreau ca daca mai exista proaste cum am fost eu sa fie informate!!!

Comments

  1. Buna! Nu inteleg de ce le e frica fetelor sa faca publice mesajele si gandurile lor... fiecare e liber sa se exprime! Am lucrat si eu la ei pentru o perioada scurta, pentru ca pe termen lung nu se poate lucra la studio 20... m au dat peste cap toate regulile lor, nu mancam, nu mergeam la toaleta, trebuia sa stau logata ca sa fac cat mai multi bani pentru Mugur. Mi s a promis confidentialitate, iar la scurt timp de la angajare, mi au aparut pozele pe retelele de socializare si au aflat parintii mei... Sunt foarte neseriosi, m am certat cu Mugur cand mi am dat demisia pentru ca nu a vrut sa mi plateasca toti banii, el o tinea pe a lui ca nu mi am terminat perioada, dar niciodata nu a luat in calcul de cate ori am stat mai mult de 8 ore logata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria, te rog detaliaza!!! cum nu ti'ai primit banii /??

      Delete
    2. Pur si simplu... am avut o cearta ingrozitoare cu Mugur in momentul cand mi am dat demisia. Mi a spus ca "avand in vedere ca nu ti ai terminat perioada, nu ti vei primi banii"... am preferat sa plec fara bani, cu bucurie in suflet ca am scapat din acel iad, pentru ca altfel nu il pot numi...

      Delete
  2. de ce nu spune nimic despre traineri? pe turele de noapte, nu existau! de multe ori aveam probleme si nu era nimeni sa ma ajute, pentru ca ei dormeau sau aveau alte lucruri mai importante de facut!

    ReplyDelete
  3. Imi aduc aminte cu groaza de cele 2 luni lucrate la studio20... cel mai bun studio pe naiba, te duc cu zaharelul la interviu, iti promit luna de pe cer, iar dupa ce te angajeaza, intri in iad! Nu merita, fetelor!

    ReplyDelete
  4. cristian florea ro1 May 2017 at 11:37

    Buna, te rog lasa-mi o adresa de e-mail, vreau sa iti pun cateva intrebari pentru un interviu!!!! Multumesc! :)

    ReplyDelete
  5. Mugur frunzeti mincinosul anului 20172 May 2017 at 08:26

    Pai normal ca le e frica, la câte povesti circula despre renumitul mugur frunzeti!!! Eu nu am lucrat niciodata la s20, dar mi au trecut pe la urechi diverse comentarii! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts