Studio 20 - cel mai bun studio de videochat din Galaxie



Am renuntat sa mai scriu dar ma bucur cand primesc astfel de mailuri de la voi . Multumesc mult , oricine ai fi!!!!


„Am observat ceva: toate studiourile din Bucuresti isi spun ca sunt „cel mai bun studio de videochat”. Daca dai un simplu search pe google dupa „studio de videochat”, o sa vezi ca primele 10 rezultate sunt X, Y, Z care se intituleaza „Noi suntem cel mai bun studio de videochat din Bucuresti”, sau „Vino sa lucrezi cu cei mai buni”.


Sunt jurnalist si lucrez la Adevarul din al doilea an de facultate. In cea mai mare parte din timp, sunt pe teren. Scriu reportaje. Si iti marturisesc faptul ca la inceputul anului cuiva din redactie i-a venit ideea „mama, reportaj despre videochat!”. Zis si facut. Evident, urmatorul pas a fost sa programez un interviu la Studio 20. Intru pe site, ma programez la interviu, toate bune si frumoase, a doua zi eram in Piata Victoriei, machiata, aranjata si coafata.


N-o sa povestesc prea multe detalii despre interviul in sine, ca a fost un interviu ca toate celelalte, cu intrebari, raspunsuri, cu folosirea cuvantului „legal” de o suta de ori pe minut.


Deznodamantul povestii? Desigur ca planul meu era sa imi continui reportajul, sa merg inca de doua-trei ori acolo, sa incep trainingul si asa mai departe. Nu a fost asa. De ce? CINEVA (si am scris cu litere mari ca sa se inteleaga ca e Cineva cu functie importanta) a venit sa-mi spuna „dar hei, nu putem face reportajul despre Studio 20”. Dar hei, de ce? „pai pentru ca OMUL este si el, la randul lui, CINEVA, asa ca nu putem sa-i dam in cap”.


Va mai mirati DE CE nu putem, de multe ori, sa ne facem treaba asa cum ar fi normal. De ce nu putem fi ziaristi pana la capat, sa spunem ce si cum vedem... Pentru ca ei sunt CINEVA, iar noi suntem NIMENI.


Succes cu blogul, ar fi bine sa te duci la un ziar sa spui toate lucrurile pe care le stii.”


Astept si alte mailuri , nu o sa fac public mailul vostru sau numele, nu va fie teama !

Comments

  1. Pe ce adresa de mail iti pot scrie?

    Si app de mailul pe care l-ai primit? Pe bune? De cand e Mugur Cosmin Frunzetti cineva??? De cand nu se poate publica un reportaj despre studio20 pentru ca e Mugur cineva? Maxim sa fi fost prieten cu cineva din conducere.. altfel nu vadcare sa fie problema.
    Dar daca nu poate publica Adevarul, de ce nu o face alt ziar, alta revista, alt post de televiziune? De ce nu investigheaza nimeni ce se intampla acolo ca sa nu isi mai ia teapa toate fetele care se duc buluc acolo crezand tot rahatul promovat pe site-ul lor?

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts