România, strivită între IT-işti, ingineri şi paznici sau videochat.

Incep 2018 cu o postare tot despre videochat , cum altfel.
Am citit recent pe www.mediafax.ro un articol referitor la titlul pe care l-am pus.
Romanii se invart intre a fi ingineri (logic , ca se casatiga super bine) , paznici (pentru ca ne place sa nu facem nimic si sa stam degeaba toata ziua) sau videochat. La ultima trebuie musai sa spun mai multe

Romancele, satule sa fie barmanite sau hostes prin cluburile din Centrul Vechi se indreapta catre videochat . Studiourile de videochat sunt din ce in ce mai tentante si promit marea cu sarea . Daca nu ati citit blogul meu de la inceput, va spun pov mea pe scurt : impinsa de nevoi am decis si eu sa fac videochat . Pasul 2: am cautat pe vastul google.ro un studio de videochat .

Nu stiu foarte multe despre „sponsored” sau anunturi platite , asa ca m-am infipt in primul sit care mi-a iesit in cale : Studio 20. Experienta la ei a fost una devastatoare si care mi-a schimbat viata complet , dar nu stau sa detaliez aici.

Fetelor, nu va mai prostituati la videochat!!! Cautati pareri despre videochat si mai apoi ganditi-va de doua ori daca vreti sa faceti asta sau nu!!

Cititi pe forumuri si peste tot despre ce inseamna Studio 20 si despre cum fac ei bani!!! Altfel o sa va plangeti de mila in cateva luni!!!

Comments

Popular Posts