Pareri videochat

„Am ajuns pe blogul tau pentru ca imi place sa fac research inainte sa ma duc la un interviu. Si iti multumesc pentru tot ce ai scris, m-ai facut sa... deschid ochii si sa vad lumea asa cum e. Am programat un interviu la Studio 20, pe postul de „asistent manager” si foarte bine ca nu m-am dus. M-am trezit si cu un mesaj de la numarul 0748.777.757 in care ma intreaba de ce nu am venit la interviu si daca vreau sa reprogramez. Am zis ca nu, multumesc, si a inceput sa imi dea lectii despre cei sapte ani de acasa. Ai mai jos poza la mesaj, poti s-o pui pe blog daca vrei. Succes pe mai departe, sunt sigura ca esti o persoana de calitate!”

Pareri videochat? Vreti pareri videochat?

Daca vreti pareri videochat care nu corespund cu realitatea , Scrieti pe www.google.ro pareri videochat si o sa gasiti acolo toate povestile de succes cu multe antreprenoare si cu multe modele care au reusit ele in viata .

Daca vreti pareri videochat de la oameni care au lucrat in domeniu , ati nimerit bine. Studiourile de videochat (si aici vorbesc in general, nu doar despre Studio 20) promit marea cu sarea si se promoveaza zicand numai despre castiguri uriase si despre independenta financiara. despre ce se ascunde in spatele studiourilor de videochat nu zice nimeni nimic!

1. comisioane mult mai mici decat ti se zice la interviu (daca faci 1.000$ ai fi surprinsa, dar la studio20 vei primi 500$, din care trebuie sa iti platesti taxe si impozite catre statul roman)
2. bonusuri de angajare - ajungi la interviu si iti zice ca de fapt acele bonusuri sunt daca faci peste 10.000$ lucru pe care nu o sa il faci niciodata
3. „nu o sa apara pozele tale nicaieri” asta e cea mai mare minciuna marca Studio20 . personal mie mi-au folosit toate pozele si videourile si le-au urcat pe diverse site-uri pentru ca banii sa ajunga tot la ei
4. exista si varianta non-adult - dar faci 5$ pe zi

Parerea mea despre videochat : angajati-va mai bine la call center si nu va distrugeti viata la studiouri facute sa va prosteasca!


Comments

  1. Bai, cum te am ratat eu, ca abia acum am gasit blogul asta :))))
    Am lesinat de ras, mai ales la poza aia cu we succeed together, unde togther e taiat:)))))))
    Bravo tie, you rock girl!!!!

    ReplyDelete
  2. Parerea mea despre videochat: nu toate studiourile sunt la fel, sa stiti!!! recomand www.charmstudios.ro sunt foarte profesionali si seriosi!

    ReplyDelete
  3. Daaa.... tot ce e scris mai sus despre studio20 e adevarat. Am lucrat 2 ani acolo si asa e... iti gasesti pozele si video-urile pe toate site-urile porno posibile cu link catre jasmin sau ma rog, pe ce stai online.
    E o minciuna totala... sunt oameni cu training facut cum sa minta modelele si ce sa le spuna, cum sa le spuna sa le duca de nas aiurea.
    Ei fac mai multi bani pe spatele tau decat iti zic tie. Iti dau 50% din ceea ce vezi tu ca faci... din care da, trebuie sa iti mai platesti si taxele catre stat, aprox 20% din partea ta.
    O mizerie.... studio20 e o mizerie!

    ReplyDelete
  4. Pareri despre charm studio, j'adore sau prostudio? (Bucuresti)

    ReplyDelete
  5. Pentru inceput as incerca cu non adult....nu stiu....nu m.as arunca sa risc sa ma trezesc cu filmarile pe undeca.
    Charm? Pareri ceva?

    ReplyDelete
    Replies
    1. NU MAI CERETI PARERI , CA NU MA INTERESEAZA sa fac din acest blog un blog despre videochat in general , doar mi-am spus parerea despre studio 20 si punct . mai departe ce faceti cu vietile voastre chiar nu ma intereseaza ! nu am auzit de studiourile de care ai scris si nici nu imi doresc !

      Delete
  6. Contacteaza-ma si iti promit ca nu vei regreta. Cu detalii va astept pe site : www.xcamadult.com

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts