Romania unor saraci

Romania este condusa de niste oameni cu multi bani si cu foarte multa influenta , dar asta nu mai e un secret pentru nimeni sper. Sa conduci o afacere cu multe zerouri , sa nu dai banii angajatilor si sa furi de la angajati sau colaboratori dar sa nu patesti niciodata nimic , asta inseamna sa fii mafiot adevarat in Romania!

Suntem o gloata de frustrati , de oameni needucati si de pioni pe niste table de sah prea mari.

Romania se invarte in jurul banilor si nu o sa se schimbe asta prea curand. de ce scriu asta? pentru ca am fost la protest si m-am saturat sa vad cum niste oameni cu bani fac afaceri ilegale si sunt sprijiniti de oameni si mai sus pusi in societate !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=uNk-83kOwxA  - urmariti pe Malin Bot , un jurnalist de calitate care incearca sa miste ceva intr-o tara aflata de multi ani in paragina


Comments

  1. Romania a apartinut mereu oamenilor cu bani, dragile mele. V-ati saturat sa munciti pentru altii? De ce nu plecati din Romanica asta frumoasa? Plecati, nu va mai uitati in urma!!! Sau stati aici si imbogatiti-i pe Mugur, Markus si altii.

    ReplyDelete
  2. Da, Mugur fura cat poate fara scrupule de la modele si angajati si n-are nicio treaba pt ca nu il da nimeni in judecata!!!
    De ce fetelor plecati de la studio20 fara bani si nu faceti nimic in legatura cu asta? De ce va complaceti in postura de victime?
    Sunati un avocat, strangeri dovezi (mesaje, convorbiri, martori, orice) si la tribunal!
    Daca ar reactiona corect toate fetele si ar deschide proces impotriva lui si ar avea dosare peste dosare deschise, orice judecator ar observa ca e intr-adevar o problema si ar da castig de cauza fetelor mult mai usor.
    Nu mai spun ca fetele ar putea chiar sa se adune mai multe si sa plateasca o datta un singur avocat sa le reprezinte intr-un singur dosar pe toate.... ganditi-va ca un avocat cere 2000 lei (nici mai mult nici mai putin) pt a te reprezenta intr-un astfel de proces... deci ce sunt 2000 lei impartiti intre mai multe fete....
    In concluzie, nicii nu mai e vorba de bani aici.... e vorba de simtul justitiei aici. E vorba despre refuzul de a te lasa calcata in picioare de o mizerie de om ca Mugur Frunzetti.
    Fiti puternice, aveti coloana vertebrala si luati-va banii cu forta daca el are atata tupeu sa nu va dea ce vi se cuvine.

    Nu exista niciun motiv pt care sa fiti speriate de acest Mugur Frunzetti... nu este Dumnezeu, nu are nicio armata de avocati in spate (pe verificate asta! O jur!), nu are niciun temei legal prin care sa poata sa scape sau prin care sa poata sa va faca rau. Nu are nimic! Are doar frica voastra de a-l da in judecata!

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts