Un nou studio videochat: Studio 20 Grozavesti


colac peste pupaza , doua modele si au deschis un studio de videochat care culmea se numeste tot studio 20 . S=au gandit ele unde sa puna studioul in Bucuresti si ce au zis , hai sa il punem la Grozavesti ca acolo sunt caminele si prostim ogramada de studente batute in cap , care au nevoie de bani sa mearga in BOA.

dragi studente depasite de situatie,
ca voi am fost si eu , proaspat venita in Bucuresti si cu dorinta de afirmare si mai ales cu nevoie de bani. eu am procedat in cel mai prost mod posibil si am vrut sa fiu model videochat , tocmai de asta imi permit sa va dau un sfat sa nu faceti ca mine. Indiferent cat de greu e in Bucuresti , nu va angajati la videochat !!! o sa regretati mult timp dupa aceea !!

Ps: felicitari pentru deschiderea unei alte masinarii de facut bani (studio videochat) si sper sa se inchida toate studiourile din Romania in scurt timp! Sa dati faliment!!!!


Comments

  1. Vreau si eu mai multe pareri , am vazut k se promoveaza maxim. cine a mai lucrat la ei? pareri? am vazut pe site k iti dau 50% si impozitele le platesti singura?? cum vine asta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adica primesti net 35%
      Ei platesc modelele cu 35% dar le mint la interviu ca le ofera 50%.
      Semnezi un constract si dupa ce ai semnat daca vrei sa pleci de la ei te santaseaza ca te dau in judecata

      Delete
    2. Pfff. Ce rahat.. mersi de raspuns.. atata ce se lauda pe siteu lor aproape k m.au convins :)) ma intreb cine o lucra pt ei

      Delete
    3. Ai dat un raspuns ultra cretin! Daca nu ai inteles cum se calculeaza banii, informeaza-te si pe urma poti scrie ce vrei tu! 35% este comisionul pe care ti-l da LiveJasmin ;) In functie de suma pe care o faci ! Studio20 iti da pana la 65% comision in functie de bunul tau simt de a respecta un program pe care tot tu le-ai stabilit in prealabil.

      Delete
    4. esti foarte ofuscata din ce vad aici , dar nu ma deranjeaza , fiecare are dreptul la o parere

      Delete
  2. Eu te inteleg ca ai ceva cu Studio20, dar cu fetele care si-au facut si ele o afacere ce ai ?Daca afacerea asta are atatea minusuri cum spui tu, o sa realizeze mai tarziu.Fetele doar au cumparat o franciza, au facut cum au crezut ele ca este mai bine pentru viitorul lor.

    ReplyDelete
  3. Eu le stiu personal, am lucrat cu ele si crede-ma ca sunt chiar ok tipele :)
    In rest yeap, u re right cu tot ce ai spus despre 20

    ReplyDelete
  4. Mda, si eu le cunosc personal pe fete, foarte ok intr-adevar.... pacat ca au fost spalate pe creier de Mugur si sunt convinsa ca vor aplica in afacerea lor toate mizeriile de reguli pe care Mugur le-a dat scris in piatra :))
    Franciza cand o cumperi o cumperi cu toate regulile aferente... nu faci tu de capul tau ce vor muschii tai... faci ce vor muschii lui Mugur, atotputernicul...
    Cel mai josnic om posibil.... om cu un caracter mai urat decat al lui n-am intalnit.....

    ReplyDelete
  5. Hei.. Am pățit aceelasi lucru.. M-am angajat la ei.. Iar dupa o luna de zile din cauza ca aveam nevoie de bani sa îmi achit chiria si sa am ce sa mănânc pana la salariu.. Ca făcusem RR si paymentul meu se anulase le-am solicitat un avans pe care au fostt de acord sa mi-l dea doar pana ce terminam penultimul RR.. si a vebit ziua cu pricina, eu mi-am indeplinit datoria fata de ei si cand le-am spus de bani din nou am primit un răspuns pozitiv...... Aceelasi raspuns pozitiv toata saptamana dar avansul nu.. Si am decis înainte sa merg iar la munca sa nu mai plec. Ma sunau disperati ca daca nu ajung imediat am RR iar.. Si le am explicat ca nu voi mai avea unde sa mai locuiesc pentru ca ei nu sunt de cuvant si eu nu mai pot amana chiria.. Ei tot spuneau ca mi-au făcut transferul dar de o saltamana transferul nu mai ajungea la mine :))) si au spus sa stau liniștita ca voi avea banii... Nu am vrut sa mai fiu dusa de nas și am plecat doar să-mi strang lucrurile in acea seara iar cu maxim de tupeu mi au spus catrebuie sa achit"rezervarile "pt următoarele 2 sapt din urmatoarea luna daca renunt... Rezervări pe care eu nici nu le facusem pt ca eram model nou si nu stiam cum.. La fel de nostim a fost faptul ca atunci cand le am spus sa mi demonstreze cumva ca mi au trimis acei bani au zis ca nu imi apare in acea aplicatie paymentul si cererea care a fost acceptata "modelcenterstudio20group" pt ca nu imi trimisesem defapt rezervările de care spuneau ei pt luna urmatoare.... Niste excroci.. Am plecat si fara bani si muncita ca o sclava

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts