De la Videochat la Antreprenoriat

Doua videochatiste si-au deschis un studio de videochat in Bucuresti . Pana aici nimic ciudat pentru ca cu totii avem dreptul de a visa la mai mult , pana si o angajatoare de la Mega Image viseaza sa isi deschida un Mega Image intr-o zi, dar lasand asta la o parte ce mi se pare cel mai FRUSTRANT este ca femeile se cred mari vedete si mai ales mari ANTREPRENOARE.

Am si eu o intrebare , ca o platitoare de taxe in Romania ce sunt , tot asa se va fura si la noul studio de videochat ? Avand in vedere ca  sunt tot de la Studio 20 , banui ca da . Cand o sa se faca ceva in aceasata privinta ? Autoritatile dorm ? De ce ?


Comments

  1. Daca exista cu adevarat astfel de situatii, ar bine bine sa se remedieze, mai ales pentru modele, insa de obicei, studiourile profesioniste nu se preteaza la astfel de lucruri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pai aia zic si eu ca studio 20 si PROFESIONISTI nu ar trebui sa fie pusi in aceeasi propozitie never ever

      Delete
  2. Mi-as dori sa accept ca esti un model dar imi este usor sa-mi dau seama cine esti cu adevarat :)

    Este pacat, cand te gandesti ca "age gives you wisdom" tie din nefericire nu iti aduce ...


    Daca chiar esti un model ai putea sa dovedesti foarte usor acest lucru, aceasta "frica" pe care o ai de " patron " este o mincuna frumosa, ma bucur sa vad ca ai si ceva useri ce si-au dat seama ca manaci cacat si nu mai trebuie sa-ti raspunzi singur la postari ( DA SINGUR NU SINGURA !!! )

    Mare pacat ca ai impartasit anumite intamplari care stim cum sunt cu adevarat !!!

    Cat de procentaj este foarte simplu daca citesti contractul il vei gasi acolo, la fel si taxele si toate cele dar nu poti da un raspuns asa pentru ca nu ai mai INCERCA sa faci rau ....

    Cat despre cele doua "videochatiste" cum le numesti tu, Raquelle si Devious sunt doua fete de nota 10 ( si nu, nu lucrez pentru ele ), ma bucur ca sunt persoane ce au avut curajul sa spuna ca ceea ce aberezi tu este un mare "bullshit" si chiar ti-au raspuns modele ce au lucrat acolo dar nu ai avut curaj sa le raspunzi cu adevarat la replay doar ai stiut sa acuzi ca inca lucreaza pentru Studio20 ....

    Felul in care vorbesti te da de gol PRIETENE !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alex ai fii surprins dar chiar am fost unul dintre modelele pacalite /mintite/ cum vrei tu sa-i spui de Studio 20.
      Cat despre RAquell si Devious nu am zis niciodata ca nu sunt fete de nota 10 , poate sunt, nu ma intereseaza acest aspect ! Si modelele de acolo sunt fete de nota 10 , pacat ca s-au incurcat cu cine nu a trebuit !

      Delete
  3. Si eu am spus ieri ca poate ai ceva cu Studio 20, dar ce ai cu cele 2 fete ? si vad ca mi ai sters comentul...interesant.Am lucrat la studio 20 si o parte din ce spui chiar nu este adevarat.Am plecat de la ei cu zambetul pe buze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mie mi-e frica sa imi dau numele pentru ca am un conflict cu ei evident
      dar tu de ce nu iti dai numele daca tot ai plecat in conditii normale cu zambetul pe buze cum spui tu???? :)

      Delete
    2. nu am sters nici un comentariu niciodata
      asa cum eu am putut sa imi fac un blog fiecare e liber sa isi exprime ideile nu am o problema cu asta

      Delete
  4. Bai esti de cacat, sincer. Ce stii tu despre cele doua fete?
    Ti-ai transformat toata viata in jurul Studio20 si esti trist.
    Nu stii cat au muncit sa stranga banii, nu stii cate ore si cu cati au avut de a face.
    Trist, prietene.
    Si da, fetele alea doua sunt vedete si antreprenoare.
    M-ai umplut de scarba, sincer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buna anonim iti respect parerea dar te rog sa o respecti si tu pe a mea si sa nu imi aduci injurii . multu

      Delete
  5. Atata vreme cat fetele vor fi corecte.. si vor plati asa cum se cuvine modelele si NU vor urma exemplul lui Mugur de a minti, insela, pacali, fura.. totul e ok.
    Ba mai mult, cred ca e un avantaj faptul ca au fost si ele modele si stiu cum e sa fii bolnava si sa fii obligata sa stai pana la ultima secunda din alea 8 ore altfel ai recuperare...
    Ce e nasol e ca si ele, oricat de inteligente ar fi, au fost spalate pe creier de Mugur. Le-au fost implementate regulile lui de rahat ca fiind cheia succesului. Asta ma face sa fiu convinsa ca isi vor conduce studioul fix ca Mugur, fix dupa regulile lui si ca din pacate nu se vor diferentia deloc.......

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts