Pareri despre videochat

A luat-o toata lumea razna ca Romania e lider mondial la videochat . Parerile sunt pro si contra , ca in orice discutie . De pe urma femeilor care practica videochat ca forma de supravietuire , statul castiga milioane si milioane de euro . Totusi ,pe langa stat cred ca si mai multi bani castiga patronii de studiouri videochat . Si acum vorbesc despre singurul studio videochat pe care il cunosc INDEAPROAPE pentru ca am lucrat (din pacate) la ei . (din nevoia de bani, ca toate femeile) .

Parerile despre videochat sunt si au fost impartite de cand a aparut domeniul asta in Romanica . Parerile despre videochat :
- videochatistele sunt curve si se prostitueaza pentru bani
- e o forma de supravietuire

Pentru ca am lucrat in domeniu , pot sa zic ca am o parere avizata . Videochatul nu e prostitutie , nu inseamna sa te culci cu nici un guest !! Este un job pe care daca il privesti ca atare , poti face bani frumosi din el!!!! 

Imi este MILA de fetele care nu au incotro si nimeresc sa faca videochat la studio 20 !! Si acum incep parerile despre videochat pe care le-am adunat eu la Studio 20 >

- desi este o meserie BANOASA asa cum am mai spus , daca primesti un procent de 50% din cat faci (50 iti spun ei , dar tu primesti mult mai putin in realitate ) , atunci muncesti pentru altii .
- taxele pe care trebuie sa le achiti la sfarsitul anului sunt ENORME , mai ales ca Studio 20 asa cum bine stie toata lumea NU PLATESTE TAXE
- trebuie sa ai o fire foarte tare ca sa rezisti in industria asta a videochatului , iar ca sa rezisti la studio 20 iti trebuie nervi de otel si sa nu ai deloc  personalitate , pentru ca vor sterge cu ea de podea
- videochatistele ajung sa fie niste persoane aratate cu degetul in societate


Chiar si asa , eu nu ma astept ca lumea sa tina cont de parerile mele , dar imi doresc ca inainte sa va angajati ca modele de videochat sa CITITI inainte sa ajungeti la un studio ca studio 20.

Astea au fost parerile mele despre videochat si parerile mele despre studio 20.


O zi frumoasa va doresc!

Comments

  1. Buna! Lucrez intr-un studio videochat și sa știi ca lucrurile sunt total diferite aici. Depinde foarte mult unde ajungi, sincer...

    ReplyDelete
  2. si eu cred ca lucrurile depind, de la studio la studio. dar, intr-adevar, asa cum povestesti si tu, am auzit si eu foarte multe lucruri naspa despre studio 20. ideea este sa te documentezi inainte, sa intrebi pe cat posibil in stanga si-n dreapta, ca pana la urma alegerea studioului are o importanta majora pe termen lung (daca nimeresti la un studio care nu lucreaza legal, de exemplu, te vei trezi peste ani de zile ca ai de dat la stat multe zeci de mii si nu cred ca iti va conveni).

    ReplyDelete
  3. parerea mea este ca sa faci asta, ca femeie, trebuie sa nu ai imaginatie si incredere in tine ca poti castiga banii si altfel. am lucrat in acest domeniu si pot spune in mare parte ca fetele care ajung intr-o astfel de industrie sunt efectiv "sclave" in in devenire. am facut asta 3 luni si am renuntat pentru ca este un domeniu greu, nu esti cam deloc respectata, banii se fac greu, iar programul nu ti mai permite sa faci nimic altceva in viata ta personala. este o chinuiala completa, iar parerea mea, ma repet, despre fetele care aleg sa continue sa faca treaba asta, este ca nu am imaginatie si putere de caracter.

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts