Studio 20 , o teapa de zile mari ... si de nopti lungi


Renumitul studio 20 are impresia ca toti suntem niste negri pe plantatia lui Mugur si ca putem sa ne dam viata , sa stam ore in sir la munca doar ca sa-i facem lui bani.
citeam ce scria o fata care a fost trainer acolo , si a pus numele Ana dar nu stiu daca e numele ei real : ca e normal ca studio videochat studio 20 sa aiba cerinte si standarde ridicate , nu e absurd cine pune conditiile pana la urma , ci e PROST cine le accepta .
asa ca fie accepti regulile impuse de studio 20 , fie te SUPUI cu tot ce inseamna asta , fie pleci .


Comments

  1. Mugur este foarte destept, stie sa va manipuleze si voi acceptati, ca deh, faceti multi bani. Fetelor, nu totul se rezuma la bani, trebuie sa va simtiti bine in mediul de lucru, sa existe respect, intelegere si comunicare... studio20 este exact contrariul! haideti fetelor dezbracati va mai repede, altfel nu primiti banii, va cearta trainerii

    ReplyDelete
  2. Din sute de modele fac bani doar 2-3 care sunt ''fabricate'',nu stiti cum se fabrica un model de ''top'' asa cum numesc ei?Pai I se baga bani ca sa aiba cu ce se lauda studioul,bani pe care ei ii iau inapoi in proportie de 80% prin linkuri de referral..pam pam.Studioul pierde 20% din bani dar mai angajeaza sute de naïve care fac cateva sute de dolari lunar si astfel studioul isi scoate insutit acei bani investiti in 2-3 modele.Toate studiourile mari care au sute de modele fac treaba asta,cum va explicate ca din 200-300 de modele doar cateva fac bani?Restul au ciunga in par?Ce mai fac?Pai platesc premii,cat mai multe premii,un premiu costa intre 3-5 mii de euro,naivele merg acolo unde sunt premii multe ca doar nu se gandesc ca acele premii au fost de fapt cumparate.Studio 20 a platit toate premiile castigate.Au castigat notorietate platind articole in ziare si multe altele.Mugur nu este prost,stie ce face si face bine,asta se cauta la ora actuala,naive care pana se dezmeticesc daca o fac vreodata deja ii umplu buzunarele la refuz de bani.Publicitatea platita si exagerata I-au adus succesul nu rezultatele care sunt mediocre.

    ReplyDelete
  3. la asta cu banii sincer nu m -am gandit , ca baga bani in modele , dar orice e posibil la videochat!!!!!

    ReplyDelete
  4. Bună seara! M-am gàndit mult înainte să scriu acest pe acest blog! Fetelor, fiți cu mare băgare de seamă după ce terminați coloborarea cu Studio 20! VERIFICATI CARE ESTE SITUAȚIA CU IMPOZITUL DATORAT LA STAT ȘI ÎNCHIDEREA FIRMEI .
    Nu credeți ce vă spun la încheierea contractului. Nimeni nu vă închide firma, nimineni nu vă spune nimic concret.
    Legile au devenit mult mai aspre in 2019 și vă puteți trezi cu zeci de sute de lei datorate la stat din cauza celor de la STUDIO 20.
    VERIFICAȚI PE GHIȘEUL.RO situația impozitelor datorate sau eventual apelați la un avocat/contabil etc.
    M-am trezit după 2 ani de la finalizarea colaborarii cu ei, intr-o situație criticä pentru că am crezut în minciunile lor .

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts