Cel mai bine platit job din Romania

vreau sa clarific niste situatii!  Toata lumea imi lasa comentarii sa imi zica ca ma plang degeaba ca videochatul e cel mai bine platit job din Romania. Ddaaa! este cel mai bine platit job din Romania videochatul , dar iti distruge viitorul !!!
Si daca ajungi sa faci videochat la studio 20 , atunci distractia abia atunci incepe !
si degeaba imi comenteaza mie niste fete de la studio 20 , nu dau nume ca oricum mi-am dat seama cine sunt de la inceput!!!! si imi zic ca normal ca sunt frustrata ca nu am facut bani si asa mai departe
Ba da , faceam bani suficient de multi sa stiti , dar deja nu mai este vorba de bani ci de CE TREBUIE SA FACI PENTRU BANII AIA !!!
la inceput in prima luna am fost tratata ca pe ultima carpa , ca nu stiau ce pot . dupa ce au vazut ca fac bani , brusc se purtau cu mine cu manusi !!! asta spune multe despre caracterul oamenilor !
nu faceti videochat !!! angajati-va la mega image , la orice altceva dar nu faceti videochat pentru ca o sa aveti viitorul compromis !!! si peste ani si ani o sa gasiti filmari cu voi pe toate sit-urile !!! 

Comments

  1. din exterior toate par roz, mari si frumoase! dar daca ajungi sa lucrezi cu oamenii de la studio 20 o sa intelegi ca lucrurile nu stau chiar asa. sefa face regulile pe acolo si da, mugur nu stie f multe lucruri!!

    ReplyDelete
  2. Coae deci nu ai cum sa lucrezi in mediu ala
    Am lucrat eu ca trainer si nu mai imi trebe nimic

    ReplyDelete
  3. Haha, asta asa e! Imaginati-va ca nici angajatii lui (separat de modele care si ele tot angajate sunt, nicidecum colaboratori cum le numeste Mugur) nu sunt multumiti de nimic acolo.
    Trainerii se schimba ca ciorapii pentru ca nu mai suporta toate regulile lui Mugur, tehnicii la fel....
    Socul meu a fost sa aflu in 2016, deci dupa ce aveam un an de activitate la ei, ca noul trainer angajat de Mugur pt Victoriei, deci TRAINER (o persoana cu experienta care sa invete alte persoane incepatoare ce inseamna domeniul asta si cu ce se mananca videochatul) nu facuse videochat niciodata in viata ei. Eram la bucatarie cand am facut cunostinta cu ea si dupa cateva replici schimbate am intrebat-o “Cat timp ai fost model tu?”, dupa raspuns am inteles ca intrebarea mea a fost complet justificata pentru ca ea a fost extrem de sincera si naiva si mi-a zis “Nu am fost model niciodata, m-a adus o prietena de-a mea, trainer aici si mi-a zis ca nu e chiar asa de greu sa fiu trainer, ca m-as descurca”....
    Concluziile le trageti voi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. asta ar fi ultima problema la studio 20 din punctul meu de vedere, faptul ca trainerii nu au fost modele !!
      au probleme f f grave

      Delete
    2. Clar sunt multe probleme si de ordin juridic si de ordin moral. Asta a fost un prim exemplu care mi-a venit in minte... sunt multe de povestit.
      Dar de la aceasta ultima problema la studio20 pleaca multe altele care afecteaza modelele si implicit activitatea lor in mod direct.
      Am decis sa povestesc asa pe scurt intamplarea aia pentu fetele care nu stiu nimic despre studioul asta si se duc la “interviuri” sperand ca vor fi “alese” numai in baza a ceea ce au citit pe site-ul lor... niste minciuni spuse in cuvinte frumoase.
      Problema asta cu trainerii, ultima pe lista, denota cata lipsa de profesionalism si cata nepasare exista in conducere, adica in Mugur :) ... si bineinteles ca mai sunt si alte exemple, o lista intreaga care sa dovedeasca exact acelasi lucru.

      Delete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts