20 de motive sa nu alegi Studio 20 videochat

imi place foarte mult acest articol : https://cristianflorea.ro/19-lucruri-pe-care-le-am-invatat-pana-la-19-ani/ si m-am gandit sa fac si eu ceva de genul asta . Clar, la mine se va numi 20 de motive pentru care nu ar trebui sa alegi Studio 20 videochat. Mi0ar placea sa faca cineva si 20 de motive pentru care sa alegi videochat la studio 20 , dar nu cred ca are de unde sa gaseasca atatea!

1. O sa-ti distrugi cariera. fii pregatita sa apara filme cu tine pe tot internetul, inclusiv pe siturile de pornache. (gen pornhub)
2. O sa fii inconjurata numai de oameni falsi si mincinosi
3. O sa fii nevoita sa faci compromisuri!
4. O sa inveti sa traiesti fara mancare si fara apa 8h/zi
5. O sa fii vazuta 8h pe zi dezbracata de un trainer de sex masculin (si credeti ma ca erau numai obsedati sexual) care o sa iti dea sfaturi de gen ”stai mai aplecata” sau ” fa tease”
6. Nu o sa iti iei niciodata banii la timp din diverse motive cum ar fi ai intarziat acum o saptamana jumate 5 minute
7. Nu o sa iti iei niciodata mai mult de 50% partea ta, daca tu faci 100 de milioane iei 50
8. Desi iti spun la angajare ca ai parte de make-up-artist , nu exista , asa ca te machezi singura
9. O sa ajungi sa visezi noaptea ”fa tease” si ”danseaza” si ”misca-te”
10. O sa iti bage in cap ca nu esti buna de nimic in afara de videochat asa ca daca te lasi de videochat la studio 20 o sa mori de foame
11. Daca vrei sa pleci de la studio 20 o sa te ameninte ca au multi giga de poze si filmulete cu tine
12. Toate pvt-urile sunt inregistrate
13. Nu ai voie mai mult de doua zile libere una dupa alta deci daca vrei sa pleci undeva ia-ti Adio
14. O sa faci sedinte photo numai cu barbati (afemeiati)
15. O sa iti dispara mancarea din frigider ca sunt niste fomisti si nu se gandesc la nimic inafara de ei
16. Nu o sa ai unde sa iti faci cafea decat daca vrei sa cumperi de la apratul lor , ca sa le ramana toti banii tot lor
17. Nu ai voie sa vorbesti la telefon pe holuri ca in camere sunt fete si nu se poate concentra
18. Nu ai voie sa vorbesti cu alte modele in timpu programului decat daca va intalniti la fumoar
19. Esti obligata sa cumperi outfituri de la ei din vitrina evident mult mai scumpe
20. O sa trebuiasca sa fii SUPUSA din toate pdvd (mai ales patronului daca intelegeti)

astea au fost cele 20 de motive ale mele sa nu alegeti studio videochat studio 20 . daca voi aveti alte motive pentru care ati ales studio 20 sau daca tot la fel ca mine sunteti impotriva acestui studio de videochat comentati mai jos sau dati share sa vada cat mai multe fete !!!!!!!!!!!11

Comments

  1. Unde naiba, draga mea, sa fie outfiturile scumpe? ca era 200 lei un sutien luat de la 13 lei... ce, ti se pare scump? :))))))

    ReplyDelete
  2. Ce plm ? Cum sa n ai voie sa vb cu alte modele ? Ba ai, da nu pe Skype, pe tel !

    ReplyDelete
  3. Ba da da-te-n cacat ca il mananci pe tot. Am lucrat si eu la Studio 20, acum lucrez de acasa, si ce zici aici chiar sunt fanteziile tale. Nu m-a obligat nimeni sa cumpar outfit-uri de la ei, ba eu le ceream si dadeau ei comanda pentru mine. Mancam cand imi luam pauza, nu ca alte jegoase de mancau sau fumau in camera, cafea imi luam de la Starbucks sau de la aparat.
    Hai ca manancu un cacat cat tine de mare. ca oi fi tu vreo proasta pusa de cine stie cine sa scrie, asta e partea a doua, dar mai las-o jos ca macane.
    Fotograf cand eram eu era Cati si Stelian si nu s-au dat niciunul la mine, erau profi oamenii. Hai mars ca esti de cacat. si le faci si promovare moka, desteapto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vorbesti ca la mahala si nu ma mir ca ai lucrat si tu la ei poate chiar ne si cunoastem cine stie!!!! si nu ma intereseaza ca le fac promovare moka , desteapto !! sa zica mersi ! eu nu vreau decat sa spun cum e acolo sa nu mai pozeze in ce nu sunt si sa nu se mai dea mari si tari ca nu e cazul , daca despici firul in patru lucrurile stau chiar foooooarte nasol , cius!

      Delete
    2. Pai n-ai zis, fetita, ca ai lucrat la ei? Sau astea le-ai visat tu aseara si te-ai apucat sa le scrii?
      eSti frustrata tare, saraca de tine. auzi cica, cariera.,. vai de capul tau. Ti-a stricat cariera mai ales ca ne filmeaza toti labarii in privat, dai vina pe Studio20.
      sPune adevarul macar, nu inventa. Ca nu e cel mai perfect studio, dar nici ce cacat mananci tu acolo nu e.


      Delete
    3. eu cred ca tu nu intelegi nimic din ce scriu eu aici dar nici nu ma mir!!

      Delete
    4. pei fetita, tu nu vezi ca te contrazici? zici ca te fute mugur, eu am lucrat ceva timp al ei si nu s-a dat niciodata la mine, ca lucrezi cu fotografi afemeiati cand abia anul asta ce au luat barbat fotograf, ca sunt pvt inregistrate. ai vazut tu asta vreodata? mincinoaso. vino fetita cu dovezi. mai bine foloseste mainile si gura la altceva nu sa e bati degeaba.

      Delete
    5. clar ca tu lucrezi la studio20!!! nu a zis nimeni ca ma fute Mugur sau ca a incercat sa faca asta!!!! sau stai sa explic mai clar PE MINE NU A INCERCAT !!! nu are rost sa ma cobor la mintea ta sa iti explic ca tu oricum nu intelegi ca esti de la renumitul studio

      Delete
    6. allooo, pai n-ai zis tu ca trebuie sa fii supusa patronului din toate pct de vedere? daca intelegem c vrei sa spui?
      Deci daca pe tine nu a incercat, si tot ce zici nu ti s-a intampat tie, le inventezi din povesti uite si adevarul despre tine. vai de curu tau.

      Delete
  4. Anonymoaso pe tine te fute mugur sigur :) Sau l-ai fute tu sa te dea cu mercedesu si pe tine ca pe devi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cu devi nu a avut nici o treaba mugur desi si-ar fi dorit el sa aiba !! ea e o fata super de treaba

      Delete
  5. Titlu: Iubirea dintre o videochatistă și trainerul ei

    A fost odată ca niciodată un domn bine, care după ce fraierește el niște oameni importanți de prin capitala României, falimentează câteva firme și uită să mai plătească oamenii, decide el să își facă un studio de videochat pentru că se aflase treaba că merge brici! Zis și făcut, face studioul, adună modele (prin mijloace mai mult sau mai puțin convenționale, nu știu, n-am fost la nuntă, nu cunosc mireasa) și adună câțiva traineri. Ei, trainerii, trebuiau să știe să schimbe becuri, prize și așa mai departe așa ca evident că a ales toți trainerii bărbați.
    Merge așa un an, doi, domnului bine îi merge din ce în ce mai bine, evident. Până când... nu îi mai merge bine. Dar nu asta vreau să povestesc acum, ci cum un trainer s-a îndrăgostit iremediabil de un model și invers.
    Așa cum am zis, traineri băieți, performeri fete, deci inevitabilul s-a produs. Și nu doar o dată. Și nu doar într-o cameră. Și nu fără alți actori. Și nu fără camere. Cu camere, ca să fie bine, să nu fie rău!
    Succese nebănuite vă doresc fetelor! Și să nu vă găsiți jumătatea într-un trainer, că sunt niște libidinoooooooși!

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts