Pareri videochat

„Am ajuns pe blogul tau pentru ca imi place sa fac research inainte sa ma duc la un interviu. Si iti multumesc pentru tot ce ai scris, m-ai facut sa... deschid ochii si sa vad lumea asa cum e. Am programat un interviu la Studio 20, pe postul de „asistent manager” si foarte bine ca nu m-am dus. M-am trezit si cu un mesaj de la numarul 0748.777.757 in care ma intreaba de ce nu am venit la interviu si daca vreau sa reprogramez. Am zis ca nu, multumesc, si a inceput sa imi dea lectii despre cei sapte ani de acasa. Ai mai jos poza la mesaj, poti s-o pui pe blog daca vrei. Succes pe mai departe, sunt sigura ca esti o persoana de calitate!”

Pareri videochat? Vreti pareri videochat?

Daca vreti pareri videochat care nu corespund cu realitatea , Scrieti pe www.google.ro pareri videochat si o sa gasiti acolo toate povestile de succes cu multe antreprenoare si cu multe modele care au reusit ele in viata .

Daca vreti pareri videochat de la oameni care au lucrat in domeniu , ati nimerit bine. Studiourile de videochat (si aici vorbesc in general, nu doar despre Studio 20) promit marea cu sarea si se promoveaza zicand numai despre castiguri uriase si despre independenta financiara. despre ce se ascunde in spatele studiourilor de videochat nu zice nimeni nimic!

1. comisioane mult mai mici decat ti se zice la interviu (daca faci 1.000$ ai fi surprinsa, dar la studio20 vei primi 500$, din care trebuie sa iti platesti taxe si impozite catre statul roman)
2. bonusuri de angajare - ajungi la interviu si iti zice ca de fapt acele bonusuri sunt daca faci peste 10.000$ lucru pe care nu o sa il faci niciodata
3. „nu o sa apara pozele tale nicaieri” asta e cea mai mare minciuna marca Studio20 . personal mie mi-au folosit toate pozele si videourile si le-au urcat pe diverse site-uri pentru ca banii sa ajunga tot la ei
4. exista si varianta non-adult - dar faci 5$ pe zi

Parerea mea despre videochat : angajati-va mai bine la call center si nu va distrugeti viata la studiouri facute sa va prosteasca!


Comments

  1. Bai, cum te am ratat eu, ca abia acum am gasit blogul asta :))))
    Am lesinat de ras, mai ales la poza aia cu we succeed together, unde togther e taiat:)))))))
    Bravo tie, you rock girl!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts