Sa fiu sau sa nu fiu model la Studio 20

„nu ai mai scris de mult timp , de ce?”

DA nu am mai scris de mult timp dar primesc in continuare o gramada de mesaje care incep cu citez am interviu maine la studio 20 sa ma duc sa fiu model la studio 20 sau ce sa aleg????

Fetele mele , eu nu va zic sa nu fiti model la studio 20  si cu atat mai putin sa fiti modele de videochat in alta parte !!!!

Faceti ce credeti voi de cuviinta sa faceti eu doar mi-am spus parerea despre Studio 20 , pentru ca am lucrat la ei , cu ei si stiu exact ce e acolo , atat!!! Restul depinde numai de voi ! Nu ma mai intrebati de alte studio-uri pentru ca nu stiu sa va dau detalii . Vorbesc doar despre ce cunosc!

Comments

  1. transmite le fetelor care iti scriu sa nu faca prostia de a se angaja la studio20... eu nu inteleg de ce inca mai au dubii! Fetelor, nici acum nu ati inteles ce fel de oameni gasiti acolo? Vreti sa fiti niste roboti pentru Mugur?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna , nu stiu daca sunt in masura eu sa dau sfaturi , pot doar sa povestesc ce am patit eu acolo (si multe alte fete) si ele iau ce decizie vor ele!

      Delete
    2. Povesteste te rog. sunt f curioasa, ma tenta maxim sa merg la ei

      Delete
    3. Cum pot lua legatura cu tine? In legatura cu studio 20, am si eu o situatie foarte precara cu ei, care include 16000$ 😂

      Delete
  2. Alegeti un studio de calitate. Comision 80% si plata la zi. Mai multe detalii pe http://www.pritti.ro Doar in luna octombrie, bonus 1500$ la angajare! Va asteptam cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NU MA INTERESEAZA RECLAMELE VOASTRE!!!!! dpmdvd toate studiourile de videochat ar trebui sa fie INCHISE si interzise!!!!

      Delete
  3. Sunt foarte smecheri, cand semnezi actele de angajare te mint ca ai 50% procent.
    Apoi cand vrei sa pleci incep santajele:
    - iti opresc banutii sub pretextul re re urilor. O inventie prin care sa nu te mai plateasca
    - te santajeaza ca iti trimite poze acasa la prainti si alte nebuni
    Eu am ajuns la psiholog din cauza celor de la studio20

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu esti singura , chiar ar trebui sa facem ceva in privinta asta !

      Delete
    2. Nu va mai cacati pe voi atat cu ajunsul la psiholog (scuzati limbajul)! Nu va santajeaza nimeni din studio20 cu publicarea/trimiterea pozelor acasa! Da, nu iti iei banii daca nu respecti contractul de munca, pe care tu, cu manuta ta, il semnezi, dupa ce ti se explica termenii!

      Delete
    3. doar pentru ca tu nu ai patit , nu inseamna ca NIMENI nu a patit
      si doar pentru ca eu am patit nu inseamna ca TOATA LUMEA a patit

      eu doar am facut blogul asta ca sa spun CE AM PATIT EU. si uite ca mai sunt cateva sute de fete care au patit si ele la fel

      Delete
    4. Mai sunteti active? Mai citeste cineva blogul?

      Delete
  4. Da, exact asta se intanpla. Cand vrei sa pleci de la ei, nu iti mai dau banii din ultima luna si jumatate. Ei mereu platesc cu o luna si jumatate in urma ca sa fie siguri ca ies in avantaj cand pleci :) Asta am invatat-o pe pielea mea.
    Puteti sa cautati, stiu ca exista un registru pe undeva despre asa ceva, gasisem la un moment dat ca exista un proces in desfasurare la judecatorie pentru ca un model chiar l-a dat in judecata pe Mugur (bine, a dat in judecata Studio20, dar cunoscatorii stiu ca e acelasi lucru) pentru ca nu a mai fost platita cand a decis sa plece, e vorba de o suma considerabila de bani.
    Bravo ei!
    Ganditi-va cum ar fi sa aiba curajul sa il dea in judecata toate fetele care au plecat cu mana in buzunar dupa ce au muncit ca sclavele o luna, doua, trei.... gratuit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca vorbim despre aceasi fata , o stiu si avea de luat 200 de milioane de la Mugur , nu vreau sa ii dau numele pentru ca nu vreau sa o pun intro postura proasta, dar stie toata lumea povestea blondei: s-a combinat cu un trainer!!! evident ca nu si-a mai recuperat banii niciodata

      Delete
    2. Haha, nu... chiar nu stiu cine e blonda care s-a combinat cu trainerul :)))) Stiu ca se vorbea de tot felul de “combinatii”, ca in orice colectiv pana la urma. Ce e cel mai grav e ca Mugur interzice categoric orice fel de relatie intre “angajati”, ii vezi ca se comporta ca niste robotei de frica sa nu se auda ceva altceva despre ei si modele ca altfel ii da afara. E ca un fel de pacat capital acolo, dar nimeni nu zice nimic de relatiile lui cu modelele.... el are voie ca doar e Dumnezeu acolo. Asta ca tot mi-ai amintit tu de blonde... acum ma intreb.... nevasta lui Mugur (care nu e nici ea usa de biserica) oare stie?...

      Anyway, modelul asta de care zic eu a plecat in conditii ok, fara sa se combine cu nimeni, fara sa incalce cine stie ce reguli. A decis sa plece de la studio pur si simplu, si-a strans mana cu Mugur bazandu-se pe promisiunea lui ca “face cineva de la contabilitate calculul imediat si ca o sa fie platita curand”.... adica niciodata....

      Delete
  5. Bravo mugur frunzetti!!!

    ReplyDelete
  6. va scrie inca un model care a luat teapa de la studio 20. am lucrat la studio la Victoriei, trainer mi-a fost VERO, cel mai bun trainer din lume. sunt un model care a castigat premii cu care astia de la studio 20 se lauda acum, sunt un model care facea 90 h in fiecare perioada si sunt un model care nu cerea „ia mi de la Mega un sandwich” (pentru cunoscatori)
    dupa primele 3 luni mi am dat seama ca e o mare TEAPA ce se intampla acolo, dar din lipsa de altceva, AM STAT. da, am stat ca o proasta chiar daca stiam ca e un bullshit.
    multumesc mult FLORIN (tot pentru cunoscatori) si ma doare in cur daca vor citi mesajul meu si isi vor da seama cine sunt
    Mugur esti o mizerie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cand am citit numele VERO am fost 😍😍😍😍! Vero e singurul “lucru” bun din Victoriei, nici nu o merita ca angajata mizeria de Mugur!
      Da-mi un semn daca poti, un mail ceva, as vrea sa vorbim mai mult... asa ca fetele. Si eu am patit acelasi lucru, am luat o mare teapa......

      Delete
    2. Hah,good job vero și Florin,au mai fost și alții ok dar săracii nu au rezistat așa mult,anyway studio20 jalnic iar când spui mugur spui caracter infect. Am lăsat și eu ceva bani pe acolo,sa se bucure Frunzetti de ei:)) oricum i au plecat majoritatea modelelor bune

      Delete
  7. Si eu sunt model s20 care a avut 9 luni de zile de cand sunt la ei incasari de peste 20.000 $ pe perioada si peste 100 ore online fara nici macar un RR,m-am saturat sincer de toate barfele si felul lor de a trata oamenii ca niste sclave si as vrea sa plec sa fac de acasa pentru ca am destui bani pt toate investitiile,insa mi e teama ca au inceput cu amenintari fata de o colega care si a dat demisia cum ca noi nu o sa mai lucram pe jsm niciodata si ca ne da in judecata,mi e teama sa nu ajunga ceva pe la parinti cu judecata lor.... e cineva care a plecat si a fost ok dupa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ajunge nimic la parinti... totul se trimite la adresa avocatului si numai avocatul se ocupa de lucrurile astea. Crede-ma ca poti sa iti faci dreptate si sa stii numai tu si avocatul despre asta. Le f*ti un mare proces de nu se vad daca indraznesc sa faca ceva atat de abuziv incat sa le trimita parintilor ceva poze sau eu mai stiu ce. Crede-ma, si lor le e frica de procese si de instante. Nu e chiar asa... ei doar afiseaza un tupeu enorm si o nesimtire maxima sa crezi tu fata naiva ca ei sunt dumnezeu pe pamant.

      Delete
  8. NU MAI LUCRATI LA STUDIO 20, la mine in oras deja sunt in razboi cu niste smecherasi si nu ii vad bine deloc, ii vor distruge incet si sigur din acel oras.
    Nimeni nu va poate da in judecata, cat timp va da-ti demisia sau plecati pur si simplu. Amenintariile astea le spun si ei la cine pot...la cele fricoase, cele care nu sunt iesinte prin lume. Wake up.

    ReplyDelete
  9. Problema este reclama... au avut si au bugete mari pentru a-si face reclama si sunt inca fete care le cad in ,,plasa''. Ideea este ca acum avem acces la informatii si chiar daca te duci la ei, pleci imediat cum iti dai seama ca nu este in regula. Sunt multeeeeeeee studio-uri care aplica amenzi doar pentru a mai lua bani, dar oare cum impoziteaza acele amenzi? Sunt banii care intra intr-o firma.
    Si cu reclamele, sunt reglementari care nu iti mai dau voie sa folosesti anumite cuvinte, oricine poate sa faca o sesizare acum anonim, doua sau mai multe si sa vedem ce o sa ami faca dupa.
    Asa cum s-a pus singur in frunte, atat de usor o sa fie deramat de catre modelele care au trait pe pielea lor experientele negative.

    ReplyDelete
  10. bagamais pula in studio 20

    ReplyDelete
  11. Nu merita sa fi model la Studio20! Te obliga sa stai cate 120 de ore online pe perioada si isi bat joc de tine! La Timisoara daca faci bani vine si te pupa in cur si se linguseste pe langa tine, dar a doua zi daca ai avut o zi proasta si nu ai facut bani, nici nu te saluta pe hol. Niste nemernici care nu fac altceva decat sa traga bani de pe tine. Au impresia ca ei salveaza modelele, ca de nu erau ei fetele lucrau la Profi si daca pleci te mai si suna insistent. Eu a trebuit sa imi schimb numarul!

    ReplyDelete
  12. Buna fetelor. Nu am mai facut videochat in trecut. Am fost la mai multe discutii, printre care si studio20. I-am intrebat pe cei de la studio 20 si de cele vehiculate, cf carora fetele nu au fost platite, in momentul in care au plecat, si ei mi au zis ca nu s- au respectat rezervarile date cu o luna inainte si ca acesta ar fi motivul.Tinand cont, ca toate am fost la inceput, doresc sa incep la un studio, pt a invata, si apoi sa o iau pe cont propriu. Realist vorbind, cat castigi la inceput?

    ReplyDelete
  13. Care e cel mai ok studio din Cluj fetelor ?

    ReplyDelete
  14. Buna tuturor . Eu am lucrat la studio timp de un an si sapte luni . De cand am inceput am avut parte de o experienta noua, interesanta , captivanta , insa cu toate acestea destul si de obositor, stresant , cu multe reguli si informatii. Cu toate acestea cu trecerea timpului tot ceea ce invatam si mi se transmitea m-a ajutat foarte mult ca sa ma dezvolt si evoluez din mai multe puncte de vedere . Nu pot zice ca am fost sau sunt de acord cu tot ceea ce a fost si am avut parte acolo, insa totusi au fost si clipe si momente placute, zile mai negre , insa pentru mine cel putin s-a meritat. Mi-a placut enorm echipa si atmosfera de care am avut parte, sprijin, ajutor , distractii, training, tot.

    ReplyDelete
  15. Eu am avut o experienta buna cu cei de la Studio20 Oradea. Miam facut rezervarile shi am plekat cu bani pe care iam catigat. Am fost ajutata de cate ori a-m avut nevoie de ajutor. Kiar dak au fost zile in care am fakut sub 100 de $, am fost ajutat si dupa cateva luni am ajuns sa fak peste 3000$ pe luna.

    ReplyDelete
  16. Buna seara, Am inteles ca la Cluj se ocupa foarte bine de fetele care fac videochat, si eu vreau sa ma apuc si chiar m-am gandit mult la treaba asta si am sa merg la Studio20, am inteles ca au cam cel mai fain colectiv din oras, veniturile sunt bune si comisionul este destul de ok.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Buna ,
    Fetelor mergeti la orice studio vreti voi numai la 20 nu ! Este mai rau ca la pușcărie acolo , credeți-mă!
    Eu am rezistat doar 4 luni atat , de curand am plecat ca nu mai am suportat atata teroare !!!
    La interviu cand mergi nu iti spune totul , despre rr uri despre ore , iti spun ca iti da nu stiu ce comision daca faci ore multe , dar este un bullshit ! Eu am facut si 130 ore la perioada si tot 50% mi a dat ...numai aberatii !
    Trag de tine sa faci ore cat mai multe ca sa isi ia Mugur bonus de la Jasmin , atat , iar eii te mint ca faci ore pentru trafic...de unde atata..
    Reguli ca la 20 cred ca nici la pușcărie nu sunt , daca iti vine rau sau esti bolnava pur si simplu nu le pasă ,te pune sa iti faci tura sau rr!
    Trebui sa te miști incontinu ,sa zâmbești, pauza la tura nu mai mult de 1h30, daca ai iesit cu un minut mai devreme din tura ai rr..
    Despre traineri sincer nu am ce spune ca au fost ok , joaca si eii saraci dupa cum canta Mugur ca altfel le ia 10% din salariu..
    Cand pleci nu iti da nici un ban din ultima luna jumate lucrata , te pune sa ti bagi preaviz, iar cand esti in preaviz te umple de rr uri din diferite motive.. tot sa nu iti mai dea bani, cunosc persoane care au lasat si 15000$ acolo , sper sa se sature Mugur o data de bani , la cate blesteme a primit de la modele sigur va avea nevoie de eii !!!

    ReplyDelete
  19. de ce credeti ca a plecat Andra chirnogeanu dupa 10 ani de stat la studio 20 ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😂😂😂A plecat Andra, nu cred asa ceva 😱

      Delete
  20. Buna fetelor, dacă mai sunt persoane care au plecat de la studio 20 fără sa fie plătite, haideți sa facem toate plângeri , eu una am fost am făcut dar una este când apare o reclamație, alta este când apar zeci . Știu sigur ca multe sunteți in situația mea si nimănui nu cred ca-i convine pe munca ei sa fie bătaie de joc

    ReplyDelete
  21. Cel mai de kkt studio....studio 20 Iasi isi supravietuieste de pe urma tepelor...te forteaza sa faci preaviz de 30 de zile si nu iti mai platesc!!! NISTE MARI MIZERII IN FRUNTE CU JEGUL DE MUGUR(V.D.)

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts