5 Motive sa NU lucrezi la Studio 20 Videochat


- vei lucra ca sa ii imbogatesti pe altii , sa ii ajuti pe altii , nu pe tine!
- te vei trezi la sfarsitul anilor lucrati la Studio 20 ca ai sa dai catre stat multe sute de milioane , taxe pe care Studio 20 ti a spus ca le-au platit ei!!!
- vei lua amenzi pentru ca : ai  intarziat 5 minute , ai baut apa / suc in camera , nu ai purtat un outfit corespunzator
- fii constienta ca niste traineri (barbati) se vor holba la tine 8h/zi si iti vor da ”sfaturi” : ”stai mai aplecata”, etc
- iar daca vrei sa pleci de la ei la un moment dat ,vei afla ca ultimii bani de pe ultima perioada lucrata nu si i-a luat nimeni NICIODATA de la Studio 20 . 

Am scris asta mai mult ca am vazut ca ei au o chestie cu ”5 motive sa nu lucrezi la Studio 20 Videochat”. Astea sunt cele 5 motive REALE ca sa nu lucrezi la STUDIO 20 .

Comments

  1. Părerea mea este ca astea sunt cinci motive sa nu lucrezi in videochat! Nu neaparat la studio 20 sau alte studiouri! Deloc! Iti distrugi viata !

    ReplyDelete
  2. Mda, asta cu amenzile a fost acum mai multi ani. Pana si Mugur a recunoscut ca a fost o idiotenie sa dea amenzi pt reguli idioate incalcate si deci a renuntat la practica asta.
    In 2015 cand m-am dus eu la ei nu mai existau penalizari de tipul amenzilor, ci Recuperarile. Orice regula incalcai, aveai recuperare. Ca ai intarziat, ca nu te simteai bine, ca te lua cu ambulanta de acolo... aveai recuperare. Dar amenzi cu sume de bani sau ceva de genul asta nu se mai dau.

    In ceea ce priveste trainingul facut de barbati traineri, este cat se poate de adevarat. Din lipsa de femei pe post de traineri, s-a ajuns la concluzia in Studio20 ca nu e nicio problema si nicio rusine ca un barbat sa dea sfaturi despre arta conversatiei, tease (striptease) sau masturbare... pana la urma sa fim seriosi, nu e asta cel mai grav lucru care se intampla acolo...

    Iar despre faptul ca nu mai esti platita pe ultimele perioade cand pleci.... cat se poate de adevarat!!! Si eu am patit asta... si stiu fete carora li s-a intamplat la fel. Ceea ce e trist e ca niciuna nu a mai avut curaj si energie sa faca ceva in privinta asta, sa mearga mai departe, sa faca plangere... Si mai trist e motivul pentru care Mugur face asta. E clar ca trebuie sa ai niste probleme de ordin psihic sa te bucuri la cateva sute sau mii de dolari opriti de la fetele astea care au muncit atat pt tine din moment ce tu faci banii aia pe minut! Sa ai atat de multi bani, sa iti vina din toate partile bani bani bani si tu sa te pretezi sa FURI si sa UMILESTI o gramada de fete pentru cateva mii.... E jalnic, e patetic si e inexplicabil totodata. E dovada ca unii oameni nu se mai satura, avari, disperati dupa bani incat ar face orice... Pic de demnitate nu are Mugur!!! Este un om cu un caracter urat.... si as putea continua la nesfarsit...

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts