Pareri despre Studio 20. Momentul adevarului

eu recunosc, inainte sa ma angajez ca model de videochat nu am citit prea multe inainte, sa ma documentez sa aflu despre fiecare studio in parte. auzisem de studio videochat studio 20 si nu stiam decat ca e un studio de videochat mare, ca e extins in toata lumea. Odata cu studio 20 am invatat ca nu orice afacere care pare mare si frumoasa, chiar este.

inca o chestie interesanta pe care am citit o recent despre studio videochat studio 20 a fost ca au programul flexibil. ce inseamna dragilor, program flexibil la voi? ca luam amenda peste amenda ca intarziam ZECE MINUTE!!!!! asta este programul flexibil cu care se lauda studioul de videochat studio 20 ! Felicitari, Studio 20!

ce mi-ar placea foarte mult la studiourile astea de videochat ar fi sa aiba pe site ul lor si parerile celor care ii lauda mai putin. dar daca intri pe studio videochat studio 20 pe site ul lor la sectiunea ”testimoniale” o sa descoperi ca toate lucrurile sunt roz si minunate, toate fetele care povestesc (sunt de fapt scrise de frunzeti) castiga peste 10.000$ pe luna,  etc.


Comments

  1. eu am lucrat 1 an la ei si dupa ce am plecat anul urmator mi-a venit de plata impozitul pentru banii care i-am incasat. mi-au spus ca mi-au platit toate taxele iar cand am intrebat de ce am de plata mi-au zis ca ar fi trebuit sa citesc contractul. din 10000 lei imi opreau 3100 lei taxe si nu mi-au platit nimic. am avut de plata impozit integral. 10000 $ pe luna castiga doar 3 sau 4 fete in tot studioul ca mai tin legatura cu ele. restul sunt modele de 5$ pe zi care se descurca singure. o mizerie marca 20.............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feteloooooooor, treziti-va la realitate, nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca! Pana cand aveti de gand sa-l imbogatiti pe Mugur? Stiti cum e treaba? Orice mugur creste si infloreste, dar apoi se usuca si cade :))))

      Delete
    2. anonymous, adica tu din 10.000 lei facuti -3100 , tu mai ramaneai cu 1900 lei? ca ei iau 50% din castig din ce stiu eu

      Delete
    3. Va mananca gandacii la studio 20...La propriu!!Este plin de ei in camere si pe holuri chiar si dupa deratizare...

      Delete
    4. Eu mi-am recuperat banii de la ei! BANI MUNCITI DE MINE! Ca am mai citit pe aici un comm de cacat cum ca daca lipsesti o zi, e normal sa nu iti primesti banii, ca cine nu munceste, nu e platit. Bai ala care a scris rahatul asta, banii aia pe care ii tine Mugur pt el si pt nevasta'sa SUNT MUNCITI DE FETE!!!! Ele au stat si si-au tocit creierii in privaturi sau pasarica ma rog, dupa caz. Banii aia sunt ai lor, împărțiți jumate jumate cu studioul conform înțelegerii. Nicidecum nu e LEGAL sa ii pastreze Mugur pe toti.

      Eu mi-am recuperat banii pe cale legală, pe toti! Nu au aflat nici parintii, nici familia, nici nimeni. Toata corespondenta mergea la biroul avocatului.
      Btw, avocatul nu e scump deloc, iar in majoritatea cazurilor il platesti la sf cand iti iei banii.

      Cine vrea ajutor cu avocat bomba, cu experienta in a recupera banii modelelor si care nu se arunca la pret, sa imi scrie pe ceva708@gmail.com

      Raspund cu placere si cu niciun interes ascuns.

      Delete
  2. Eu am lucrat la 20 6 luni. cand nu am mai venit la munca nu mi au platit banii. mi au zis ca nu am turele facute si daca vreau banii trebuie sa fac toate turele. le am lasat lor banii mei sa isi ia lumanari de ei. o experienta de tot rahatul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi se pare normal sa nu iti primesti banii daca nu muncesti. Work first, money after ;)

      Delete
    2. Studio20 se foloseste de RR uri ca motiv sa nu plateasca fetele.
      S-a uitat cineva pe contract?!?!? UNDE SUNT MENȚIONATE RR URILE IN CONTRACT? Unde scrie ca au voie sa iti opreasca banii daca ai un RR sau 15 RR uri? Nu scrie nicaieri. E regula interna inventata si aplicată de Mugur, geniul pe pamant.

      In fata unui judecător, in instanta, nu exista sa se aduca vorba de RR uri pt ca ele nu exista in contract. Tu nu ai semnat ca esti de acord sa ti se opreasca banii in caz ca ai RR. E ilegal ca el sa faca asta.


      Cine vrea sa plece de la Studio20 sa isi adune DOVEZI! Poze cu incasarile, video cu data din calendar si incasarile, video cum ca ele erau la munca pana in ultima zi, eventual martori daca se poate. Toate astea vor ajuta enorm in momentul in care mergeti cu un avocat si cu tupeu peste MUGUR!

      Nu va mai lasati influențate de amenințări cum ca posteaza ei poze nud sau video uri. Astea sunt rahaturi, vorbe. Nu vor face niciodata asa ceva pt ca ii puteti da un judecata si le luati sute de mii de euro daune!!!! Sunt doar vorbe.

      Nu va mai lasati intimidate si luati atitudine. Recuperați-va banii!

      Nici macar nu trebuie sa ajungeti la tribunal, merge avocatul pt voi. Totul e mai usor decat pare. Nu lasati Studio20 sa ramana cu banii munciti de voi!!!!

      Delete
  3. Eu m am angajat ca make-up artist si m-au trecut pe un alt post, de promovat fete! "Promovat", pentru ca săracele nici nu aveau habar ca noi le urcam pozele peste tot! In fine, eu sunt mega-bucuroasa ca am scapat de ei... si clar si ei de mine ✈️

    ReplyDelete
    Replies
    1. buna,as dori daca se poate un contact ceva,urmeaza sa ma duc la un interviu cu ei pentru postul de make up artist ... as vrea sa stiu ce e de facut.Mersi !

      Delete
    2. PAi scrie- mi aici ce vrei sa stii ca iti raspund !:)

      Delete
    3. Au insistat mult la mine. Am citit contractul si nu mi se pare ok. Termen confidentialitate 5 ani de la incetarea contractului apoi pot face ce vor cu datele tale. Am zis ca vin dar nu ma dezbrac defel. Au strambat. Am incercat sa aflu regulile interne, acelea cu care te penalizeaza, dar prea putin am aflat. Mai multe dupa ce semnez. Ahaa! Defapt nu poti face nimic cand esti in open chat, nu ai voie sa te plimbi, sa dansezi, sa canti, sa rontai ceva si nu ai voie sa te uiti pe Utube decat la muzica. Nu ai voie sa te uiti la un reportaj sau orice altceva. Interzis: muzica latino, manele.Doar sezi. Si sa vb putin, daca se poate. Prea zambareti acolo toti, prea "perfect" totul. Fete vin si pleaca, prea des. Machiajul e extrem mult. Vroiam sa vad si treaba asta cu ce se mananca, de curiozite. Cand le-am zis ca sunt casatorita si cu copil, au avut o reactie f ciudata. Un fel de: Si atunci ce cauti aici? Defapt cautam sa aflu dedesubturi. Dar sunt ff bine instruiti in ceea ce priveste informatiile pe care le dau. Au zis ca daca nu vreau sa arat nuditate atunci sa lucrez de acasa in rubrica hot flirt, lor nu le merita sa ma tina la ei intr-o camera pt asta. Ai atatea interdictii ca defapt nu poti fi tu insuti ci o papusa gonflabila. Contract de manageriat se numeste acuma, cica!😕 Bullshit! Faci ce ti se cere.Oricum, macar am mai aflat ceva nou. Hai mai zi-ne substraturi te rog. Este super situl tau. Staful de acolo e atat de plictisit dar cand apare un model nou, toti zambesc si sunt prietenosi. Totul e un fals.

      Delete
    4. " Defapt nu poti face nimic cand esti in open chat, nu ai voie sa te plimbi, sa dansezi, sa canti, sa rontai ceva si nu ai voie sa te uiti pe Utube decat la muzica. Nu ai voie sa te uiti la un reportaj sau orice altceva."
      this is bullshit!!
      treaba cu rontaitul pe camera e de prost gust oricum. Acelasi lucru si despre a te uita la ceva pe YouTube...fa de acasa daca vrei sa te uiti pe YT la retete culinare, asta fiind pana la urma un job ca oricare altul!
      nu are nimeni nici o problema (in industria asta) ca ai tu copil acasa! Cred ca un mare procentaj din angajate au copil acasa si nu se uita nimeni urat la ele !!

      Nu va mai luati toate dupa oameni ce au pareri neavizate si vorbesc in necunostinta de cauza! Daca iti vezi de treaba ta si iti urmaresti interesul (respectand contractul, evident) nu are nimeni nimic de comentat, exact ca la orice alt job !

      Delete
    5. eu cred ca sunt AVIZATA din moment ce am lucrat acolo stiu despre ce e vorba

      Delete
    6. si acum cum facem? ca și eueam lucrat la ei o perioada bunabde timp. Nu zic ca nu m-au f***t in gura si pe mine dar hai sa nu scriem tot ce ne trece prin cap

      Delete
  4. pahahahahhahaha

    ReplyDelete
  5. jur ca e cel mai tare blog facut vreodată despre videochat!!!! :)))

    Am lucrat 2 ani si la studio 20 da nu are rost sa dau din casa :)))))

    ReplyDelete
  6. multumesc , mai am foarte multe lucruri de spus!!

    ReplyDelete
  7. Eu am lucrat la studio 20 si nu mi-au dat banii din cauza ca am lipsit o tura. Pe langa ca ei spun ca dau 50% procent, iti dau 32% si un curs valutar foarte mic. SUNT CEI MAI MARI HOTI!!! La ei am facut 1000$ si in alt studio am facut 3000$, de trei ori mai mult!!! Nu stiu cine a initiat acest blog dar felicitari! Va recomand sa va feriti de studio 20 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sincer iti spun, ma bucur de fiecare data cand vad ca cineva a patit ce am patit si eu la Studio20 . nu ma bucur de raul altuia , dar cand aud ca au mai trecut si alte fete prin ispravele astea , imi da putere sa continui !! Nu suntem deloc putine , fetelor !

      Delete
    2. Un alt studio mai de incredere stiti cumva in Timisoara. Va multumesc frumos

      Delete
    3. Buna Ella !! Sincer nu stiu nici un studio in Timisoara , singura chestie ar fi sa te interesezi inainte sa te duci la orice studio de videochat !!! Forumuri , pareri , opinii , orice te ajuta !!!

      Delete
  8. Baaaaa tre sa ma duc la interviu la ăștia maine!!!!!!! I am scared!!:)))))

    ReplyDelete
  9. Stiti cum se spune: "Avem o tara frumoasa, pacat ca e locuita!".
    Drept urmare, avem o tara si o natiune care este nu numai o rusine Europeana, este o rusine Mondiala, exact ca orice TARA DE LUMEA a III-a care se respecta:
    1. Romania este pe primele locuri ale rusinii la nivel European si pe un loc fruntas la nivel Mondial si anume:
    - pe primele locuri la coruptie mica (individuala) si coruptie mare (institutionalizata)
    - pe primele locuri la hotie de tot felul (hoardele de hoti romani au impanzit Europa, de la hotii de buzunare, din magazine, de ATM-uri pana la hoti care ajung sa fure de la ajutoare sociale, sinistrati si "cutia milei")
    - pe primele locuri la prostitutie de tot felul. boarfele romance sunt de ordinul milioanelor. le gasesti de pe centurile din Romania, Cipru, Grecia, Italia, Spania, UK, etc pana in bordelurile, Agentiile de Escorte, de Videochat, de masaj erotic sau ne-erotic (care orcum se termina cu "finalizare", contra cost evident) Puff-urile, FKK Cluburile incepand din Romania si pana in Tarile Scandinave, Germania, Olanda, Irlanda, UK, Franta, etc. SUNT MILIOANE!
    - pe primele locuri la trafic de persoane/carne vie. ca bonus, proxenetii romani, in marea lor majoritate romani "proletari" si tigani, concureaza la salbaticie si violenta cu redusii aia mintali, salbatici si musulmani din Albania, Kosovo si Bosnia. e concurenta mare pentru primul loc. juriul inca mai dezbate.
    - pe primele locuri la idiotenie religioasa. vezi punctul de mai sus in care proxenetii romani crestini ortodoxi concureaza in slabaticie si violenta cu proxenetii albanezi si balcanici musulmani. TRAIASCA RELIGIA SI RELIGIOSII!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si pe primele locuri la prostia romaneasca! Mai iesi si tu in lemea asta mare, peste tot asa doar ca nu se mediatizeza atat..este foarte usor sa vb din spatele calculatorului,fetelor sunt model in studio 20 si nu imii vine sa cred ceea ce citesc, la angajare a-ti smanat un contract in care scrie negru pe alb taxe,reguli etc... fara reguli No Girls No Money

      Delete
  10. Coae, serios? tu vezi cat ai scris??? Si n are nici o legatura cu videochatul si cu modelele de videochat!!! :)))))))

    ReplyDelete
  11. ce pula mea videochatul pulii

    ReplyDelete
  12. asa va trebuie, daca sunteti cretine si va visati mari antreprenoare!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. recomand Wix Studio Bucuresti , un studio mai mic dar serios

    ReplyDelete
    Replies
    1. bai fetelor nu ma intereseaza reclama voastra si nu intereseaza pe nimeni!!!!!

      Delete
  14. Hey,aici este vorba de cel din Bucuresti? Caut un studio ok in Brasov dar se pare ca nu prea gasesc.

    ReplyDelete
  15. Salut, aș vrea să-ți scriu un mail, îmi dai o adresă, te rog?

    ReplyDelete
  16. Stefania, multa bafta!
    Eu in locul tau, as lasa aici nr de telefon sau o adresa de contact ceva. Sunt sigura ca multe fete ar vrea sa vorbeasca despre “experienta” lor la Studio20.

    ReplyDelete
  17. Sa i i-a dracu de doua luni imi blocheaza banii pt un RR...care nu s in stare sa l fac ca nu pot fizic sa stau in camera aia 8 ore timp de 13-14 zile cat vor e sa mi fac 2 RR uri..care asa s au facut doua..ca m au pus 5 zile 10 ore (sa recuperez unu asa) si guess what? am clacat si cu capu si fizic si tot, acuma, tre sa ma gandesc ce fac unde ma mut ca nu mai am bani sa mi platesc chiria, azi am ramas si fara telefon si s bolnava de 3 zile nu mi revin cu stomacu si ei imi zic sa vin daca mi vreau banii..acuma a fost 25 trebuia sa intre, mi au promis a intra ca efectiv nu mai am dupa ce bea apa...n au intrat! mi au zis sa ma vopsesc ca m i se vad radacinile..pe banii de la sfantul duh probabil! daca vreodata in viata mea m am simtit mai umilita dct aici nu cred...si am fost si prin puscarii din pacate, dar nimic nu a fost mai injositor! groaznic horror! daca vreti sa fiti sclave financiare mergeti la studio 20 va explica ei cum se face ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O uau.... exact asa fac cu toate fetele.... pe motiv de RR (traducere: o tura, o zi in care ai lipsit pt ca se mai intampla sa te simti rau sau ceva cu vreun membru al familiei tale sau whatever reason, ca esti om pana la urma) nu iti mai dau banii datorati. Adica, sa ne intelegem, planul lor este de la bun inceput de cand te angajezi sa iti dea banii cu o luna jumate in urma (adica cel outin o luna ramane “in casa”) special ca atunci cand pleci sa ramana cu banii de pe urma ta. Asta e regula! Asa fac cu toate fetele care pleaca!.... Mai putin cu alea care au o relatie mai “speciala” cu Mugur (patronul), pe alea le plateste, normal.

      Sfatul meu este sa contactezi un avocat si sa dai in judecata Studio20! Dureaza ceva pana iti iei banii,,,, dar ti-i iei pana la urma.
      Daca ai nevoie de un avocat bun cu experienta in domeniul asta.... scrie-mi un mail si iti dau datele de contact. Adresa mea: ceva708@gmail.com
      Bafta multa!
      Astept email de la orice fata are nevoie de ajutor in a-si recupera banii de la Studio20.

      Delete
  18. Si eu sunt model s20 care a avut 9 luni de zile de cand sunt la ei incasari de peste 20.000 $ pe perioada si peste 100 ore online fara nici macar un RR,m-am saturat sincer de toate barfele si felul lor de a trata oamenii ca niste sclave si as vrea sa plec sa fac de acasa pentru ca am destui bani pt toate investitiile,insa mi e teama ca au inceput cu amenintari fata de o colega care si a dat demisia cum ca noi nu o sa mai lucram pe jsm niciodata si ca ne da in judecata,mi e teama sa nu ajunga ceva pe la parinti cu judecata lor.... e cineva care a plecat si a fost ok dupa??

    ReplyDelete
  19. Ma bucur sa vad cate fete m-au contactat la adresa pe care am lasat-o... ceva708@gmail.com . Toate fetele m-au intrebat ce e de facut cand pleaca, inainte sa plece, cum sa isi “aranjeze” turele, membrii, in asa fel incat sa piarda cat mai putin. M-au intrebat de avocat, s-au intalnit cu avocatul si le-a ajutat sa ia cele mai bune decizii. Asa da... asta inseamna sa ne ajutam putin si sa fim unite in ceea ce priveste experienta noasta cu cel mai josnic studio de pe pamant!
    Eu sunt un fost model studio20 si pun la dispozitie adresa de email numai cu intentia de a ajuta fete... nu promovez nimic, nu caut sa ii fac avocatului buzunarul gros, nu fac jumate jumate cu el... nu e vorba de castig sua bani. Pur si simplu am timp sa le raspund fetelor si o fac total dezinteresat. Si eu am trecut prin experienta studio20, am fost model 2 ani, am acceptat conditiile lor mizere de naiva ce eram si am plecat fara banii munciti de mine pt ca Mugur a refuat sa ma mai plateasca. Eu am fost fraiera si am plecat fara sa imi aranjez turele cum trebuie si au ramas o granada de bani neincasati... n-am stiut ce ii poate pielea. Din acest motiv imi doresc sa ajut fete sa fie mai destepte decat am fost eu si sa faca lucurile cu cap si cu ajutor de la un avocat. Avocatul nu este genul care sa te usuce de bani.... e chiar de bun simt as zice eu.


    Asadar, fetelor.... imi puteti scrie si incerc pe cat pot sa va ajut cu un sfat, sa va indrum cum stiu eu mai bine.

    ReplyDelete
  20. Buna fetelor. Bui sincer imi pare rau pentru situatiile fiecarea dintre voi . Dar am si eu nevoie de un sfat sau daca ati azuzit ceva pana acum . Eu maine am interviu la studio20 penrru barbati , stiti ceva de ce e pe acolo . Sincer nu am mai facut asa ceva pana acuma , si nu vreau sa fiu pacalit in vrun fel ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Victor eu zic mai bine sa iti vezi de treaba ta si sa lasi videochatul !

      Delete
    2. Aveam și eu programat interviul zilele astea. După câte am citit ... clar nu îmi doresc sa colaboram.
      Am avut și eu parte de experiente de genul acum ceva ani și nu e plăcut. Nu îmi vine sa cred cum se pot purta în asa hal. Eu înțeleg ca afacerea e afacere, dar nu e normal sa călcăm în picioare tot.
      Fetelor, îmi pare rău pentru ce vi s-a întâmplat.
      Nu mai semnați niciodată nici o hartie pana nu înțelegeți exact ceea ce semnați și sa nu va lăsați
      Aproape ca îmi vine sa merg la interviu și sa le dau cu contractul peste ochi.

      Delete
  21. Interviul e un bullshit oricum. Interviul e doar ca sa te vada ei la fata sa vaa cum arati pt ca stramba din nas daca nu esti aproape top model. Cand erau la inceput erau disperati si angajeau pe oricine, chiar si fete care erau 0 cu angleza. Acum vor vorbitoare de engleza obligatoriu, siliconate si cat mai tunate.
    Iar in ceea ce priveste contractul.... iti explica ei pe scurt ceea ce vor ei sa stii si te pun sa semnezi cat mai repede ca sa nu mai stai tu sa citesti toate regulile si conditiile ca lumea, nu e in avantajul lor. Contractul e facut ca sa isi bata joc de tine mai mult si ca sa fie siguri ca pot sa iti dea un sut afara pe usa fara sa te mai plateasca atunci cand te decizi tu sa pleci.

    Nu mai spun de fetele care vin acolo si nu fac bani din prima.... regula studioului este sa o astepte pe fata respectiva sa se sature sa stea in fata camerei online degeaba 8 ore pe zi obligatoriu pe 0 bani si sa plece singura... nu o dau ei afara, regula lor tampita. Erau fete care stateau saracele si cate 3-4 luni 5 zile pe saptamana, 8ore pe zi pe care 2-3$ pe zi. O mizerie. In loc sa ajute fata aia, sa o invete, sa o promoveze... ei stateau si o asteptau sa se sature sa vina pe degeaba la munca si sa plece singura. Se mai purtau si urat cu astea care nu faceau bani.... ca sa plece mai repede si sa elibereze camera.


    Studio20 este o mizerie de studio indiferent de locatie sau franciza.

    ReplyDelete
  22. IncognitoStudio sunt cei mai faini ...si de treaba...am lucrat la ei cateva luni...apoi acasa...fara rezultate...dar m.am intors dupa o experienta neprofitabila la alte studiouri...si cei de la Incognito...m.au primit cu bratele deschise. Ofera banii la timp, sunt flexibili, si seriosi...imi asigura tot ce am nevoie, fac bani...sunt multumita. Dar unora nu le place flexibitatea...le trebuie Studio20...amenzi, 8 -10 ore / zi...asta e ...lucrati dragelor ca negri pe plantatie...daca nu stiti ce sa alegeti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. NU MAI FACETI RECLAME LA ALTE STUDIOURI DE VIDEOCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  23. bagamias pula in ei de studio de cacat!!!! NU AM PRIMIT BANII NICI DUPA 3 LUNI !!!!!!!!!!!! SA MOARA IN CHINURI!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. Abia acum am dat de acest forum,mi-as fi dorit să îl găsesc înainte de a colabora cu ei.
    Am fost și eu model la S20 pentru mai bine de un an. E același ****t.
    pe toata tara,Regulile stupide ale lui Mugur se aplica in toată franciza
    Pe scurt: se lucrează minim 40h/sapt ori 8ore pe zi timp de 5 zile ori 10 ore pe zi timp de 4 zile.
    RR-urile...daca doamne ferește aveai o problema de sănătate și nu puteai sa stai toate cele 8h online și stai de exemplu 7 ore și 50minute ți se punea RR-asta înseamnă că îți vei recupera integral tura și nu doar orele sau minutele pierdute
    Daca din diverse motive nu puteai sa ajungi era din nou RR-nu se putea da din zilele libere pentru că nu ai anunțat înainte cu o săptămână
    Concediile medicale nu erau valabile..in caz că ai o problema de sănătate va trebui sa recuperezi apoi toate zilele-deci doamne ferește de asta
    Aveai 5 zile libere o data la 3luni,puteai sa ajungi ți le iei sau ți se ștergeau pur și simplu ,nu se puteau cumula
    Daca aveai RR-uri ,nu îți primești banii in zilele stabilite până nu îți recuperai și ultimul minut
    Cum au zis și fetele mai sus...nu vor decât să te facă copia fidelă a celorlalte.
    Este adevărat că multe modele de top au plecat de la ei din cauza regulilor mult prea stricte și inumane--cum naiba sa nu ai voie sa te îmbolnăvești?
    Este de asemenea adevărat că multe fete nu și-au luat banii atunci când au plecat și o să dau cel mai bun exemplu pe care îl știu eu.
    Un model avea 2 membrii fideli-unul o ținea in privat 8 ore in fiecare zi ,din care 2-3 ore erau si cu 2 way audio adică încă 1$ in plus per minut ,ea fiind la prețul de 2.99$ per minut,faceți voi un calcul.Tipa făcea mii de $$$pe perioada însă din motive de sănătate si anturaj prost isi făcea multe RR-uri.Normal pentru a -si putea recupera banii avea RR-uri pentru luni de zile.Sa zicem că eram in Iulie și ea avea RR-uri inclusiv în Ianuarie anul viitor.Stiu pare de necrezut însă mai erau fete cu situația ei,mai știu cel puțin 2.
    La un moment dat nu a mai putut și a renunțat sa vina la studio pentru că ea nu ar mai fi avut timp liber absolut deloc pentru multe luni de zile .Știți cât a pierdut pentru asta?
    Zeci de mii de euro.Peste 50.Banii au rămas ,evident ,la Mugur

    ReplyDelete
    Replies
    1. dar tu de ce nu ai facut ceva daca tot aveai atatia bani de luat de la ei???????????

      Delete
  25. Buna!Despre Charm Studio stiti ceva?Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, eu nu am lucrat la Charm Studio, am fost decat la un interviu ... nu stiu ce sa zic, pareau okay ... dar cand am intrebat o daca pot sa incep de la nonadult ... mi a strambat usor din nas .... si a fost destul de scurta in vorba, nu mi a dat mult info, mie nu mi a inspirat incredere ...

      Delete
  26. Buna fetelor .... ma bucur MULT ca am dat de acest blog ... eram gata sa merg la studio20 la interviu ... imi pare foarte rau de istoriile citite .... sper ca acest blog sa prinda amploare !!!
    Eu vreau sa fac videochat nonadult ... si acum am ramas la Dream Studio , sau Best Studios ... ma poate ajuta cineva cu o parere, va rog ? Orice feedback e binevenit
    Va multumesc !

    ReplyDelete
  27. Buna ma bucur mult ca am descoprit acest blog :) nu degeaba aveam eu niste presimtiri ciudate despre ei desi am fost la interviu acum 2 luni si le am spus ca voi reveni cu un tel timp in care ei au tot insistat cu tel daca sunt decisa sa incep si cand,parca ceva nu ma lasa sa incep o colaborare cu ei desi am experienta in domeniu eu lucrand intr un studio micut si doream sa fac o schimbare ma bucur mult ca v am gasit pe voi ai am citit toate experientele fetelor.

    ReplyDelete
  28. Aveti idee ceva despe kendra studio ?

    ReplyDelete
  29. Doar pt. BAIETI

    Regulile de/si contractul de CESIUNE A DREPTURILOR DE autor.

    Aveti grija la baietii care mergeti si "vreti sa ajungeti" - NEXT IZZI, STEFANO ETC.

    Dupa ce plecati de la ei, nu mai aveti posibilitatea sa faceti CHAT pe siteurile cu care ei colaboreaza. Doar cativa ani, 5!

    Succesuri! Spor fetelor, bun blog. Se pare ca sunt mai multe probleme decat m-as fi asteptat. Pare rau sa aud asta, dar mai bine de acasa!

    ReplyDelete
  30. Adevarul despre Studio 20 ... pai hai sa incep .. minciuni , barfa , falsitate , santaj , sclavie si bani munciti dar care nu ii primesti . Daca ai iubit sau esti casatorita , nu ai ce cauta acolo , daca nu vrei sa te f*** (scuzati limbajul , desi e mult mai decent fata de ce e intampla acolo ) cu libidinosul de Mugur sau oricsre altul care a pus ochii pe tine , oricum vor incerca sa te convinga sa te desparti pe pretextul "nu vrei sa fii indepenta ?" Desi nimeni nu are trrbui sa se bage in viata ta personala dar ma rog .. Continuam , vei fii sclava lor , vei munci pentru ei pana nu vei mai putea , cunosc fete care au plecat cu probleme de sanatate grave de acolo sau depresii , mai ales depresii . Daca doresti sa pleci ? Ia-ti adio de la bani , nu vrei primi nimic , asta e pege la studio 20 , asa ca nu iti face sperante , nu vei vedea nici un ban in momentul in care pleci , indiferent cat de multi sunt . Fetele care fac 20.000 pe luna (se stiu ele , aici le includ si pe Devi care nu rateaza nici un barbat , iar domnsioara Oli aka doua bețe înfipte in cur , si restul de care imi e scarba. ) barfesc fetele care nu fac bani , le vorbesc ca la ultimele femei ca si cum ele depind de ele , ca ele fac banii in studio-ul acela si au orice drept,de parca ele ne plateau , ca na , sunt papusile (gonflabile) ale lui Mugur . :)))) cand vei pleca , pe langa pozele care vor fi cu tine pe internet restul vietii tale ( la un moment dat te obisnuiesti,nu ai de ales ) asteapta-te la santaj si mai ales injuraturi , vei trage foarte multe .. Fetelor , faceti de acasa sau daca chiar vreti un studio , sunt atatea , nu se termina lumea la Studio 20 , e cel mai josnic loc posibil ! A , si apropo , daca te gandesti sa te duci la Studio 20 , sper ca iti este ok sa intre lumea peste tine in camera in timpul privatului (ma refer la barbati )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cine imi poate spune cu ce site-uri a mai lucrat Studio 20 inainte de a deveni studio exclusiv Jasmin?

      Delete
    2. Blogul asta e de 3 ani cel putin aici. Citiți mult inainte sa luati o decizie. Cântăriți ce scrie aici, cu ce scrie in contract, cu interviuri la alte studiouri, cu chat de acasa...
      din punctul meu de vedere, toate variantele sunt mai bune decat mersul la Studio20.
      La Studio20 mergi numai in momentul in care alte studiouri nu mai sunt, acasa e imposibil si iti moare copilul de foame la propriu. Numai atunci!!!!

      Delete
  31. De ce plm v-ati dus?16 July 2020 at 01:11

    Si voi de ce plm v-ati dus la studio 20 daca ati auzit atatea nasoale despre ei?

    ReplyDelete
  32. Buna va rog daca se poate sa sa ajutați cu ceva informații despre stiudio 20 Craiova
    ..as dorii sa știu exact ce am de facut,!va multumesc

    ReplyDelete
  33. Cei mai mari țepari sunt studio 20, lipsa de profesionalism și modelele nu își vad banii sau pana iau banii se de valorifica moneda, nu recomand nimănui studio 20 din proprie experienta. Anunțurile lor de angajare cu promisiuni făcute în diferite postări sunt doar minciuni

    ReplyDelete
  34. cea mai mare pacaleala si teapa sunt studio 20

    ReplyDelete
  35. Buna stie cineva ca make-up artist cum se comporta ? Si ce trebuie facut? Si plata???am un interviu dar nu stiu ce sa fac

    ReplyDelete
  36. Pfff, halal studio! Am ajuns si eu la un interviu si desi le-am spus ca vreau non-adult , ei voiau sa ma bage direct pe sectiunea fetish!!!!! :))) ce glumete, ce "doamne" intalnesti la interviu, niste truufe cu nasul pe sus lipsite de orice urma de bun simt!

    PS. Interviul a fost inainte de plandemie!

    ReplyDelete
  37. am interviu maine la studio 20 si as dorii niste pareri , ma puteti gasi pe facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100049152019021 sau la nr de telefon 0754 779 158 , as dori sa aud opinii de la persoane care au lucrat acolo sau au ajuns macar la interviu sa stiu la ce sa ma astept.

    Multumesc , Ana Maria

    ReplyDelete
  38. lol ce cardeala

    ReplyDelete
  39. hai ca a plecat si andra chirnogeanu de la studio 20 , se duce pe pulaaaaaaa in curand :)))))))

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. ce studio recomanda ti in Bucuresti ? unul serios ?

    ReplyDelete
  42. După o lună în care am reușit 2000$ după 10-14h pe zi fără libere, nu am primit cash în mână nici un leu. Mi-am făcut singur un cont pe Jasmin și cu experiența obținută, m-am descurcat ok pe independență câteva luni (cu ajutor de la membrii vechi ce mi-au făcut transfer ulterior). Dacă vreți să faceți bani, mai bine lucrați independent.

    ReplyDelete
  43. Buna fetelor! Am fost si eu la interviu pt post de trainer la studio20 , eu avand o experienta ca model la un alt studio cunoscut din Bucuresti. Discutia cu managerul ala blondut din Victoriei a alunecat usor usor spre postul de model si omul a incercat efectiv 1 ora sa ma convinga sa reîncep la ei sa fac chat. A ramas ca ma mai gandesc (pt ca a fost foarte convingator si a vb foarte frumos despre regulile lor si programul flexibil pe care a zis ca l vom stabili impreuna si despre faptul ca mi garanteaza ca o sa se ocupe de mine si o sa fac bani multi). Mi a scris dupa cateva ore pe wapp insistand sa mi dau demisia la locul de munca actual, i am zis sa mi mai lase timp de gandire, mi a scris iar dimineata urmatoare ca el ma asteapta si ca sa nu mai pierd timp. Ce parere aveti?🤣

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts