5 Motive sa NU lucrezi la Studio 20 Videochat

1. desi pozeaza intr un studio legal, sunt departe de a fi unul! si o sa te convingi dupa catva timp, cand vei fi nevoita sa iti platesti taxe DIN URMA
2. ofera comision de 50%, indiferent de incasarile tale. daca tu faci 10.000$ pe luna, surpriza, iei doar 5.000. alte studiouri au comision mult mai mare, asa ca analizati bine oferta de angajare inainte sa faceti un pas GRESIT
3. desi iti promit discretie 100%, vei fi surprisa sa vezi ca apari pe toate retelele de socializare, de la facebook si twitter si pana la youtube. de ce? pentru ca... de ce nu?
4. echipa ”ta” in primele zile pare dedicata si dornica sa te ajute, dupa care se transforma radical, tipa la tine si iti penalizeaza orice miscare
5. penalizari peste penalizari. deci, dupa ce ca iti da 50% din cat faci, iti mai da si penalizari in fiecare perioada (ca ai intarziat, ca nu ai fost pensata, ca nu ai fost machiata sau ca nu ai avut un outfit nou)

astea sunt doar primele 5 motive sa nu lucrezi la studio 20 videochat care mi-au venit mie in cap, dar sunt convinsa ca sunt mult, mult mai multe.
daca am urat ceva in viata mea, am urat minciuna si ipocrizia, si tocmai aceste doua cuvinte sunt definitorii pentru studio 20 videochat .

cititi aici mai multe detalii despre studio 20 videochat. intr-un cuvant: aberatii. oamenii se pricep sa scrie, se pricep sa ademeneasca modele si... cam atat: http://www.studio-20.ro/noutati/5-motive-sa-nu-lucrezi-la-studio-20.html

Comments

  1. Braaaaviiiiisssimoooo! A devenit brusc unul dintre blogurile mele preferate! Write a book, girl!!!!

    ReplyDelete
  2. Felicitari pentru curaj! Si eu am lucrat la jegosii astia si ne aduceau tehnici sticle de suc ascunse in paine ca sa nu ne de amenda Frunzeti. Intarziam un pic ca stateam in militari amenda. Nu ma macheam cum vroiau ei amenda. Daca lipseam o zi de la munca primeam banii cu 2 zile mai tarziu. Discreti si confidentialitate deloc. Multa japca si multa minciuna asta este studio 20. Excelam impreuna dar castiga doar ei. Nu as mai lucra in videochat iar daca as face-o as ocoli studio 20 pe la marginea bucuresiului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta cu sucul am pățit-o si eu!! Daca te vedea nicoleta cu suc intra in fibrilații!!!! :))))))

      Delete
  3. te pun in leg cu niste modele de la studio 20 sa vezi ce povestesc alea,iti faci cruce si mai multe nu!!
    e o industrie porno acolo de nici pe centura nu vedem asa ceva, dar nimeni nu se duce sa ii verifice pe oamenii aia, pentru ca au relatii peste tot!!

    ReplyDelete
  4. Ne-am dat cu toții seama cine esti, nu e cazul sa te mai ascunzi!!!! :))))
    Ai mare grija, nu uita ca au zeci de GB de poza+filmulețe cu tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jegosule... Sa te futa in cur, Mugur

      Delete
  5. http://ww.empire-studio.ro va ofera o experienta cu mult peste studiou20. Haideti la noi!!

    ReplyDelete

Post a Comment

STUDIO 20

Popular Posts